Vrijgezellenfeest in Rotterdam

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 16 oktober 2013

Wonen jullie in of in de buurt van Rotterdam? Dan kunnen jullie natuurlijk hier de vrijgezellenfeest vieren! Zijn jullie niet zo bekent in Rotterdam? Wij helpen je met wat je allemaal kunt doen. We zullen de leukste in- en outdoor vrijgezellenfeest activiteiten opsommen.

 

Outdoor

Abseilen

Willen jullie écht een stoere activiteit doen? Ga dan abseilen! En waar kan dat nou beter dan van de Euromast! Durven jullie het aan om van ruim 100 meter te abseilen? 

Paintballen

Deze activiteit hoeft natuurlijk niet zoveel tekst en uitleg te krijgen, behalve dat het een ontzettende gave activiteit is voor je vrijgezellenfeest! Midden in de bossen van Rotterdam kunnen jullie achter elkaar aan rennen en kijken welk team het beste is! Is het minder meer… Dan kan je ook indoor paintballen in Rotterdam. Bang voor de blauwe plekken? In Rotterdam kan je ook lazergame! 

 paintballen in rotterdam

 

Bierfiets

Waarschijnlijk ken je ze wel: de bierfiets. Een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest! Houden jullie niet zo van bier? Dan kun je natuurlijk ook gewoon voor een glaasjes wijn kiezen!

Spellen

In Rotterdam kun je ook verschillende (outdoor) spellen spelen. Voorbeelden hiervan zijn Het CSI spel, Wie is de mol spel, Seks in the City spel of het Ik houd van Holland spel.

RIB-varen

Varen, dat klinkt rustig en relaxed. Maar dan heb je nog nooit in een RIB-boot gezeten! Deze boot vaart namelijk met 115 km per uur over uur over het water! Een ontzettende gave ervaring dus en een leuke activiteit voor je vrijgezellenfeest.

 Rib-boot varen rotterdam

 

Indoor

Workshops

Het is ook leuk om een workshop te volgen op je vrijgezellenfeest. In Rotterdam kun je verschillende workshops volgen. Wat dacht je van een Paaldansworkshop (óók hilarisch voor mannen) of een Comedy workshop, poker workshop, make-up workshop of een taarten maken workshop.

 vrijgezellenfeest rotterdam

Speciale diners

Ook het diner hoeft niet saai te worden tijdens het vrijgezellenfeest. In Rotterdam kun je meerdere speciale ‘diners’ deelnemen. Wat dacht je van het maffia moorddiner, het stripdiner (voor zowel mannen als vrouwen, het pokerdiner, popquiz diner of het Ik hou van Holland speldiner.

VIPS in een grote club

Gaan jullie ’s avonds nog door? Dan is het leuk om jullie als echte VIPS te laten behandelen. In Rotterdam heb je verschillende clubs waar je een VIP tafel/ruimte kunt huren en je de hela avond in de watten kan laten leggen.

Love & Marriage Beurs

Is jullie vrijgezellenfeest in Rotterdam? Bezoek dan de Love & Marriage Beurs en ga samen alvast opzoek naar dé perfecte trouwjurk tijdens de Nationale WeddingShow

 bruidsmodeshow

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN