Vrijgezellenfeest in Utrecht

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 19 maart 2014

Wonen jullie in of in de buurt van utrecht? Dan kan je heel leuk je vrijgezellenfeest in Utrecht vieren! Zijn jullie niet zo bekend in Utrecht of wil je gewoon leuke inspiratie voor een vrijgezellenfeest in Utrecht? Wij zullen allemaal leuke vrijgezellenfeest activiteiten in Utrecht voor je opsommen.

 

Outdoor vrijgezellenfeest Utrecht

Varen

In Utrecht kan je heerlijk varen! Zowel in de stad als daarom heen zijn er verschillende plekken waar je een bootje kunt huren. Het is leuk om een bootje te huren tijdens borreltijd en lekker met een wijntje of biertje door de grachten van Utrecht te varen. Het nog uitgebreider aanpakken? Er zijn ook verschillende boten die je kunt huren waarop je kunt dineren, bijvoorbeeld barbecueën of lekker tapas eten.

vrijgezellenfeest utrecht

 

Survivallen in Utrecht

Zijn jullie de wat stoerdere typjes? Ga dan survivallen! Op meerderen plekken in Utrecht kan je survivallen, zelfs bij de brandweer. Uiteraard mag je dan lekker spelen met vuur maar ook er zullen ook zeker leuke spellen zijn met water, ideaal op een warme dag als verkoeling!  

 

Spellen

In Utrecht kan je ook hele leuke outdoor spellen doen voor je vrijgezellenfeest. Voorbeelden hiervan zijn het moordspel, de kroegen (speur) tocht, bounty hunt spel en Expeditie Robinson.

 

Indoor vrijgezellenfeest Utrecht


Workshops

In Utrecht kan je heel veel en hele leuke workshops volgen die geschikt zijn voor een vrijgezellenfeest. Wat dacht je van een dansworkshop (van salsa tot musicaldansen), een make-up workshop, lachworkshop of een workshop om smartlappen te leren zingen…

Voor de net wat pittigere vrijgezellenfeesten kan je ook leuke workshops volgen zoals paaldansen, een workshop flirten of een burlesque workshop.

 

Sauna

Even ontspannen tijdens je vrijgezellendag? In Utrecht heb je heerlijke sauna's waar je je ook nog eens heerlijk kunt laten verwennen met bijvoorbeeld een massage of gezichtsmaskertje. 

sauna utrecht

Spellen

Ook indoor zijn er in Utrecht allerlei leuke spellen. Het is leuk om tijdens het diner een dinerspel te spelen, zoals het diner moordspel, diner wie is de mol spel of het diner ik hou van Holland spel.

 

Fotoshoot

Trek je mooiste kleren aan, ga klaar zitten voor de visagiste onder het genot van een glaasje bubbels en ga daarna met z’n alle op de foto. Heb je meteen een leuk aandenken aan deze geweldige dag!

 

Actie

Liever een beetje actie in je vrijgezellenfeest… Ga dan karten of lasergamen. Wist je dat in Utrecht de langste indoor kartbaan ligt…

 

Love & Marriage Beurs

Is jullie vrijgezellenfeest in Utrecht? Bezoek dan de Love & Marriage Beurs en ga samen alvast opzoek naar dé perfecte trouwjurk tijdens de Nationale WeddingShow

Nationale Weddingshow 

Op zoek naar leuke bedrijven die je helpen bij je vrijgezellenfeest? Kijk dan hier.

'

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN