VW PhotoBooth

Roerdompweide 15 | 3993ET | Houten | 0343-447798 | info@vw-photobooth.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Matthijs Heijmink

VW PhotoBooth

VW PhotoBooth - Het leukste fotohokje op wielen!

Als eerst gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Met de VW PhotoBooth heb je het leukste vermaak op jullie bruiloft! Door de looks van onze 4 retro Volkswagen T2 busjes uit de jaren '70 en de ouderwetse reiskoffers vol met te gekke props, vergroten jullie de beleving waarmee het echt een onvergetelijke dag wordt die niemand snel zal vergeten.

Jullie hebben keuze uit vier geweldige gerestaureerde VW busjes! Namelijk een lichtblauw met witte T2B uit 1978 (Ocean Blue), een mintgroen met witte T2B uit 1979 (Miss Minty), een retro groene met witte T2A uit 1971 (Dr Green) en een neptune blauwe T2A uit 1970 (Mr Royale). Deze busjes roepen, bij veel van jullie gasten, fantastische verhalen en herinneringen op!

Rondom de busjes hebben jullie gasten ruime keuze uit een enorme hoeveelheid aan props in onze ouderwetse reiskoffers, waarmee de foto's niet grappig maar echt hilarisch worden!

Na het maken van de foto's worden deze direct tweemaal afgedrukt op speciaal voor jullie gepersonaliseerde fotostrips! Omdat er altijd twee strips worden afgedrukt kunnen jullie kiezen om bijvoorbeeld op de eerste fotostrip een bedankje te plaatsen en op het tweede fotostripje weer een andere tekst. Zo hebben jullie gasten een unieke herinnering aan jullie dag en hebben jullie zelf een gastenboek vol met te gekke foto's waar jullie graag nog eens in terug kijken.

UNIEK!! VW-PHOTOBOOTH TROUWCOMBINATIE!

Uniek in Nederland! De TROUWCOMBINATIE! Jullie kunnen onze Volkswagenbusjes niet alleen als photobooth huren, om jullie dag helemaal compleet te maken, kan je de vwbusjes ook huren als uniek trouwvervoer! Een unieke combinatie. Dit betekent dat jullie de hele dag een van onze fantastische retro busjes bij jullie bruiloft hebben! Overdag rijden jullie of worden jullie gereden door een chauffeur en 's avonds bouwen wij het busje om tot geweldige photobooth. Hierdoor kunnen ook jullie gasten van jullie trouwauto genieten en er maffe, stoere en gekke foto's in maken!

Zo zorgt de VW-PhotoBooth voor een complete beleving voor jullie en jullie gasten, en wordt het een bruiloft om nooit te vergeten!

WAAROM DE VW-PHOTOBOOTH VOOR OP JE BRUILOFT?

- Uniek entertainment voor jullie gasten
- Geweldige beleving
- Fantastische eye-catcher
- Gepersonaliseerde layouts voor op de fotostrips
- Direct twee geprinte fotostrips als herinnering
- Gratis gastenboek
- Onbeperkt foto's schieten
- Koffers vol met te gekke props!
- Trouwcombinatie mogelijkheden!
- Social media station (bij sterke wifi-verbinding)
- Enthousiaste begeleiding
- Originele (digitale) foto's achteraf aangeleverd

Wat vinden anderen van VW PhotoBooth?

Informatie op de website: 4
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Vw Photobooth:  5 / 5 gebaseerd op  1 stem(men)
07-04-2016
Jennifer schrijft het volgende:
Wij hebben een top bruiloft gehad! Wat was de VW PhotoBooth gaaf! Onze gasten hebben het er nog steeds over en wij gaan ze gegarandeerd nog een keer inhuren! Een team wat met je meedenkt en met leuke voorstellen komt! Kortom een aanrader!
- Geen!
+ Erg uitgebreid, zeer vriendelijk en een aanwinst voor onze bruiloft.


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN