Wat doe jij met je trouwjurk?

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 7 mei 2018

Aan alles komt een einde, ook aan de mooiste dag uit jullie leven, jullie trouwdag. Dan is er natuurlijk de vraag, wat doe je met je trouwjurk? Er zijn een aantal dingen die je kunt doen met je trouwjurk na de trouwdag. Wij hebben hieronder een aantal dingen voor je op een rijtje gezet:

 

LINGERIE

Door je trouwjurk tot lingerie te laten vermaken kun je je mooie herinneringen steeds weer opnieuw beleven. Je kunt deze prachtige outfit nog steeds dragen maar dan in een hele andere vorm.

 

lingerie

Foto credits: Pinterest

 

TROUWJURKEN BORREL

Heb jij vriendinnen die al getrouwd zijn en ook niet goed weten wat zij met hun jurk moeten doen? Houd dan een borrel met al je vriendinnen in jullie trouwjurken. Tijdens deze borrel kunnen jullie herinneringen delen van deze mooie dag en hier in stijl nog is allemaal aan terug denken.

 

borrel

Foto credits: Pinterest

 

VERMAKEN VOOR JE DOCHTER

Wanneer je dochter nog haar communie moet doen of gewoon graag door het huis rond loopt als een klein princesje, kan je je trouwjurk omtoveren tot een kleine princessenjurk.

 

trouwjurk dochter

Foto credits: Pinterest

 

LIJST HEM IN

Heb jij een grote inloopkast en wil je elke keer als je hier naar binnen loopt genieten van een mooi kunstwerk aan de muur. Lijst dan je trouwjurk in in een mooie lijst en hang deze op in je kast. Zo kan jij jouw jurk blijven bewonderen.

 

WIEGBEKLEDING

Is er na de bruiloft een kleine op komst, bewaar je trouwjurk dan goed. Tover je trouwjurk om tot wiegbekleding. Kleed de wieg af met een mooi gordijntje gemaakt van jouw eigen trouwjurk. Elke keer als jij jouw kleine wondertje in de wieg legt word je herinnert aan die mooie dag.

 

KUSSENS

Je kunt het mooie kant van je jurk ook terug laten komen in het interieur van je eigen huis. Hoe leuk is het om hier bijvoorbeeld mooie kussens van te maken voor in bed of op de bank.

 

TRASH THE DRESS

Wil je iets geks doen met je trouwjurk, kies dan voor trash the dress. Jij en jouw partner kleden jullie zelf weer volledig aan net als met de bruiloft en houden dan een foto shoot. De bedoeling bij deze shoot is dat de kleding zo vies mogelijk word. Dit kan door middel van verf, modder, water, eten, je kan het zo gek niet bedenken. Tijdens deze shoot hebben jullie samen de grootste lol en de foto's die jullie er aan over houden zijn een leuke herinnering voor later.

 

trash the dress

Foto credits: Pinterest

 

VERKOPEN

Heb je geen ruimte om jouw trouwjurk te bewaren of hecht je er niet zo veel waarde aan. Dan kan je er altijd nog voor kiezen om hem te verkopen. Je kan dit online doen via speciale sites of gewoon via marktplaats. Zit je er nou niet zo op te wachten dat er vreemde mensen bij jou thuis komen die de jurk komen ophalen dan kan je hem natuurlijk ook nog altijd naar een tweedehands bruidsmode winkel brengen.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,8 / 5 gebaseerd op 17 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN