Wat is belangrijk bij het uitzoeken van je trouwpak?

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 25 januari 2018

Er zijn ontelbaar veel blogs en artikelen te vinden over waar je als bruid op moet letten bij het uitzoeken van je trouwjurk. Super handig en fijn! Maar die mannen verdienen toch net zo veel aandacht? Tenslotte is het jullie trouwdag en is het voor hem ook super belangrijk hoe hij eruit ziet. Maar waar let hij dan op bij het uitzoeken van zijn trouwpak? We vroegen het aan de style artist van Suits at Sea, Lloyd. 

trouwpak trouwblog bruidegom

De meeste bruidegoms dragen niet dagelijks een pak. En voor een aantal mannen is het wel hun dagelijkse outfit. Zij dragen bijvoorbeeld regelmatig een pak naar het werk of voor andere gelegenheden. Hoe dan ook; het uitzoeken van een trouwpak is iets anders dan een gewoon pak. Dat vraagt om meer aandacht én beleving bij het shoppen! Het is namelijk niet zo maar een pak... het is misschien wel het belangrijkste kledingstuk dat je koopt in je leven. Goed beargumenteerd advies is daarom super waardevol!

Lloyd van Suits at Sea: "We zien steeds meer design in pakken, de bruidegom van nu wil zich graag onderscheiden. De vormgeving en stijl van trouwpakken wordt steeds gedetailleerder. Ook worden de designs en samenstellingen gevarieerder. Geen standaard trouwpakken meer voor de bruidegom van nu!"

En even van redactie tot bruid (als jij dit leest), een mooi trouwpak is toch super sexy? Het is wel belangrijk dat het pak goed aansluit. Gelukkig hechten steeds meer mannen waarde aan een mooie pasvorm. Een strakke taille (zandloper vorm) is daarbij het meest belangrijk. 

trouwpak trouwblog bruidegom

De bruidegom van nu geeft dan ook meer uit aan een trouwpak dan voorheen, maar wil daar ook wel een stuk kwaliteit voor terugzien. Om te bepalen waar je jouw trouwpak gaat halen, is het dus ook belangrijk dat je een trouwpak specialist  kiest die goed bij je past en kwaliteit levert. Reviews zijn een goede manier om dit op voorhand te ontdekken. Een van de redenen waarom we  zo'n fan zijn van Suits at Sea. Zij zijn in het eerste jaar van bestaan meer dan 180 keer beoordeeld door bruidegommen en hebben een gemiddelde van 9.9! 

Volgens ons komt dat mede komt door de toffe ManCave, waar je altijd de enige bruidegom  bent. Daarnaast krijg je advies waarmee het trouwpak volledig op jou als persoon afgestemd wordt. Zo zie je er niet alleen uit om door een ringetje te halen, maar voel je jezelf ook helemaal op je gemak. Je trouwdag is al spannend genoeg! 

Een laatste tip: reserveer tijdig je plekje bij Suits at Sea! Er zijn een beperkt aantal plekjes en door de populariteit gaat het hard!

trouwpak trouwblog bruidegom

Foto's in deze blog zijn gemaakt door Lieneke Smid Fotografie 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN