We Arrange (Events & Entertainment)

Rivium Boulevard 301-320 | 2909 LK | Capelle Aan Den Ijssel | 010-7995340 | info@wearrange.nl | Ga naar website

Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Jeroen van der Spek

We Arrange (Events & Entertainment)

Jullie willen graag een Bruiloft DJ boeken? We Arrange biedt stijlvolle Drive-in Shows voorzien van professioneel geluid en licht en natuurlijk ook een zeer ervaren Allround Bruiloft DJ!

We verzorgden in de afgelopen jaren meer dan 250 succesvolle bruiloftsfeesten! We beschikken dus over een enorme ervaring die we graag met jullie delen om ook jullie bruiloftsfeest perfect te laten verlopen. Daarom bespreken we vooraf graag alle mogelijkheden om te zorgen dat het feest helemaal zal gaan zoals jullie dat graag willen. Dat kan via e-mail en telefoon, maar indien jullie dit prettig vinden kan dit ook bij jullie thuis of op de feestlocatie.

We Arrange zorgt voor een onvergetelijk feest waarover jullie en jullie gasten nog lang zullen napraten en het de avond wordt waarvan jullie hebben gedroomd!

Behalve Bruiloft DJ’s biedt We Arrange ook overig entertainment, zoals Lounge DJ’s, Saxofonisten, Violistes, Danseressen, Cocktailshakers en nog veel meer.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wat vinden anderen van We Arrange (Events & Entertainment)?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
We Arrange:  5 / 5 gebaseerd op  1 stem(men)
21-05-2016
Simon schrijft het volgende:
Kwamen op We Arrange via een bruiloft van vrienden. Omdat er goede en leuke muziek werd gedraaid (en goed gemixt) dachten wij, die moeten wij onthouden. En dat op onze bruiloft ook de muziek verzorgd werd door We Arrange, waren we alleen maar blij mee.
- Kies voor de buitenspeaker van We Arrange als je uit wil zwaaien vanaf het balkon voor een 'goodbye song'! Erg leuke toevoeging.
+ De DJ weet wat hij kan en doet dat heel goed. We hadden een bepaalde voorkeur qua muziek doorgegeven en hoe de DJ dat ten gehore tijdens het feest gebracht heeft, overtrof onze verwachtingen. De DJ voelt aan hoe hij het feest positief kan beïnvloeden door de muziekstijl en keuze. Zeer ervaren.


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN