We Love Ties

't Inne 5 | 6021 DA | Budel | 0495-592842 | info@weloveties.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Nathalie Humbert

We Love Ties

Voor stropdassen ben je bij We Love Ties aan het juiste adres

 

We Love Ties is al ruim 40 jaar dé specialist op het gebied van neckwear. En dan bedoelen we ook echt alle neckwear: van modieuze strikjes en hippe skinny stropdassen tot klassiek plastrons of chokers. Je vindt het bij ons allemaal in onze uitgebreide collectie vol gedurfde en moderne ontwerpen, prachtige basics en tijdloze klassiekers in allerlei verschillende kleuren, stoffen en vormen.

 

Daarnaast hebben we een lijn luxe stropdassen speciaal voor bruiloften. Ook de mooiste bretels en manchetknopen vind je bij ons. Bij We Love Ties werken alleen maar mensen met een grote passie voor neckwear en die helpen je dan ook allemaal graag bij het kiezen van de juiste accessoires voor jouw grote dag.

 

Voor elke bruiloft de passende stijl

 

Elke bruiloft is anders en elke bruid en  bruidegom willen natuurlijk iets anders. Bij We Love Ties vind je de geschikte accessoires voor jouw bruiloft, van een pastelkleurige plastron of een crèmekleurige stropdas,  voor welke stijl jij en je grote liefde ook gaan.

 

Factory store

 

Nou begrijpen wij natuurlijk ook wel dat niet iedereen zo een fan is van online winkelen. De één vindt het lekker makkelijk en snel, maar misschien zie jij eerst liever de accessoires voor je grote dag. Ook dat is gelukkig mogelijk bij We Love Ties. We hebben namelijk ook een stenen winkel. De We Love Ties Factory Store vind je aan ’t Inne 5 in Budel. In onze stenen winkel vind je een nog groter assortiment dan in onze webshop. Loop dus gerust binnen en één van onze medewerkers helpt je graag verder met de zoektocht naar de perfecte accessoires voor jouw grote dag.  

 

Aan eentje niet genoeg?

 

Je getuigen, broers, vrienden of bruidsjongetjes in dezelfde accessoires als jezelf? Dat kan geregeld worden! We Love Ties heeft namelijk altijd een ruime voorraad van dezelfde stropdassen, bretels, strikken, manchetknopen en pochetjes.

 

Kijk op onze website of kom gewoon eens langs! Je zult verrast zijn!

Wat vinden anderen van We Love Ties?

We Love Ties heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN