Weddings by Merel Curacao

| | Curacao | 06-41242222 | weddingsbymerel@gmail.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Merel van Diemen

Weddings by Merel Curacao

Trouwen op Curacao met Weddings by Merel! 

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Zoeken jullie hulp bij de organisatie van jullie bruiloft op Curaçao? Ik help jullie graag in dit traject! Ik heb ruim 10 jaar op Curaçao heb gewoond en daar vele huwelijken heb georganiseerd. Tegenwoordig werk ik vanuit Nederland. Wel fijn om in dezelfde tijdslijn te communiceren en afspraken kunnen dus ook persoonlijk! Zijn jullie op zoek naar een leuke, informele en persoonlijke weddingplanner? Dan zit je bij mij goed!

Willen jullie het liefst in het buitenland trouwen met de voeten in het zand? Met een grote groep of gewoon lekker met zijn tweeën? Met een groot of klein budget? Curaçao biedt een gevarieerde omgeving waardoor er voor iedereen (en ieder budget) een passende trouwlocatie te vinden is. Veel stellen trouwen lekker met de voeten in het zand maar als jullie liever trouwen bij een landhuis, het prachtige stadhuis of op een mooi uitzichtpunt is dat ook mogelijk! Weddings by Merel creëert bruiloften op maat. Elk item van de bruiloft wordt naar jullie smaak vastgelegd. Het is tenslotte jullie grote dag!

Diensten van Weddings by Merel op Curacao 

De diensten van Weddings by Merel zijn altijd inclusief: een draaiboek voor de trouwdag zelf, de coördinatie van de trouwdag, het regelen van het papierwerk op Curaçao, het vinden van de geschikte locatie, het organiseren van de ceremonie en nog veel meer. Merel biedt verschillende opties van diensten zodat er altijd een geschikte optie voor jullie tussen zit, afhankelijk van de grootte van de organisatie. Als jullie een knalfeest willen tot in de kleine uurtjes is de prijs anders dan wanneer jullie de dag afsluiten met een heerlijk diner. Kortom: er is altijd een passende optie voor de organisatie van jullie droomdag!

Een bruiloft voor alleen jullie 2? Dat kan natuurlijk ook! Merel krijgt deze vraag vaker en heeft daar leuke pakketten voor opgesteld. Een persoonlijke bruiloft, passend bij het bruidspaar en toch binnen een leuk budget.

Kijk voor meer informatie op www.weddingsbymerel.com of mail weddingsbymerel@gmail.com voor meer informatie!

Wat vinden anderen van Weddings by Merel Curacao?

Weddings by Merel Curacao heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN