Weddings by Merel in Wamel

| | Wamel | 06-41242222 | weddingsbymerel@gmail.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Merel van Diemen

Weddings by Merel in Wamel

Trouwen in Nederland met Weddings by Merel!

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Zoeken jullie hulp bij de organisatie van jullie bruiloft? Ik help jullie graag in dit traject! Ik heb ruim 10 jaar op Curaçao heb gewoond en daar vele huwelijken heb georganiseerd. Nu ik in Nederland woon, bied ik ook mijn service in Nederland aan. Zijn jullie op zoek naar een leuke, informele en persoonlijke weddingplanner? Dan zit je bij mij goed!

De werkwijze van Merel

Omdat het organiseren van bruiloften mijn passie is, doe ik dit met enorm veel plezier. Dat is ook terug te zien in mijn werk. De persoonlijke band die ik gedurende de organisatie met de bruidsparen opbouw, vind ik elke keer weer uniek. Zowel in Nederland als op Curaçao werk ik enkel bruiloften op maat uit. Elk bruidspaar is anders en daar passen andere leveranciers bij. Samen zoeken we de perfecte locatie voor jullie bruiloft, wat de basis zal zijn van de gehele organisatie. Niets moet en alles mag! We organiseren niet iets omdat andere dat willen maar omdat jullie dat willen. Misschien hebben jullie al jaren een bepaalde trouwlocatie op het oog? Alles is mogelijk en ik ben overal inzetbaar. Na zo veel ervaring op Curacao zijn de strandbruiloften natuurlijk wel mijn favoriet!

Een wedding planner voor alleen een dagdeel?

Ik ontzorg jullie in de voorbereidingen maar uiteraard ook op de dag zelf. Hebben jullie afwijkende plannen en wil je graag hierin een passende offerte ontvangen dan is dat geen probleem. Alleen een dagdeel van de bruiloft is ook mogelijk! Mail mij gerust voor een passende offerte of om een kennismakingsgesprek in te plannen! Willen jullie vrijblijvend kennismaken? Leuk! Neem contact op via weddingsbymerel@gmail.com.

Wil je eigenlijk het liefst op Curaçao het ja-woord geven en een groot feest in Nederland?

Natuurlijk valt dat ook te combineren! Omdat ik op beide plaatsen actief ben, ben ik de aangewezen persoon om jullie hierbij te helpen. Kijk voor meer informatie op www.weddingsbymerel.com of mail weddingsbymerel@gmail.com voor meer informatie!

Wat vinden anderen van Weddings by Merel in Wamel?

Weddings by Merel in Wamel heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN