Weddings by Merel in Wamel

Prive | 6659CE | Wamel | 06-41242222 | weddingsbymerel@gmail.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Merel van Diemen

Weddings by Merel in Wamel

Trouwen in Nederland met Weddings by Merel!

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Zoeken jullie hulp bij de organisatie van jullie bruiloft? Ik help jullie graag in dit traject! Ik heb ruim 10 jaar op Curaçao heb gewoond en daar vele huwelijken heb georganiseerd. Nu ik in Nederland woon, bied ik ook mijn service in Nederland aan. Zijn jullie op zoek naar een leuke, informele en persoonlijke weddingplanner? Dan zit je bij mij goed!

De werkwijze van Merel

Omdat het organiseren van bruiloften mijn passie is, doe ik dit met enorm veel plezier. Dat is ook terug te zien in mijn werk. De persoonlijke band die ik gedurende de organisatie met de bruidsparen opbouw, vind ik elke keer weer uniek. Zowel in Nederland als op Curaçao werk ik enkel bruiloften op maat uit. Elk bruidspaar is anders en daar passen andere leveranciers bij. Samen zoeken we de perfecte locatie voor jullie bruiloft, wat de basis zal zijn van de gehele organisatie. Niets moet en alles mag! We organiseren niet iets omdat andere dat willen maar omdat jullie dat willen. Misschien hebben jullie al jaren een bepaalde trouwlocatie op het oog? Alles is mogelijk en ik ben overal inzetbaar. Na zo veel ervaring op Curacao zijn de strandbruiloften natuurlijk wel mijn favoriet!

Een wedding planner voor alleen een dagdeel?

Ik ontzorg jullie in de voorbereidingen maar uiteraard ook op de dag zelf. Hebben jullie afwijkende plannen en wil je graag hierin een passende offerte ontvangen dan is dat geen probleem. Alleen een dagdeel van de bruiloft is ook mogelijk! Mail mij gerust voor een passende offerte of om een kennismakingsgesprek in te plannen! Willen jullie vrijblijvend kennismaken? Leuk! Neem contact op via weddingsbymerel@gmail.com.

Wil je eigenlijk het liefst op Curaçao het ja-woord geven en een groot feest in Nederland?

Natuurlijk valt dat ook te combineren! Omdat ik op beide plaatsen actief ben, ben ik de aangewezen persoon om jullie hierbij te helpen. Kijk voor meer informatie op www.weddingsbymerel.com of mail weddingsbymerel@gmail.com voor meer informatie!

Wat vinden anderen van Weddings by Merel in Wamel?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Weddings By Merel: 5 / 5 gebaseerd op 3 stem(men)
2024-04-12
Debbie van G. schrijft het volgende:
Wat hebben we een Top bruiloft gehad. 30 Pers naar Curaçao een hele organisatie. Maar Merel wist precies ons beeld van de bruiloft tot leven te brengen. Zo blij dat we haar alles hebben laten regelen. Je hebt natuurlijk als je in Nederland bent geen idee waar je moet beginnen in Curaçao alles op afstand regelen en wat is goed en wat is betrouwbaar. Maar dankzij Merel hebben we geen bruiloft stress gehad zei gaf ons de keuzes en de tips en regelde dit voor ons. Ik raad iedereen aan om met Merel eens in gesprek te gaan zeker als je gaat trouwen in Curaçao. Ze heeft een goed team mensen om haar heen waar ze mee samen werkt. En na een aantal gesprekken weet ze precies wat je wilt. Gewoon super!!!! Niet twijfelen gewoon doen.
- Geen
+ Stressloze bruiloft Goede kennis van zaken Betrouwbare en fijne leveranciers
2023-08-18
Marije en Lars schrijft het volgende:
We wilden erg graag gaan trouwen op Curaçao (‘just the 2 of us’ samen met onze 3 kinderen) en zochten op internet naar een weddingplanner die ons kon helpen bij het uitvoeren van deze wens. Bij Merel hadden we gelijk het gevoel dat ze met evenveel enthousiasme een kleine bruiloft organiseert als een grote/uitgebreide bruiloft. En dat gevoel bleek in werkelijkheid ook te kloppen. Merel voelt heel goed aan met wat voor bruidspaar ze aan het werk is en denkt heel erg met je mee. Zo geeft ze ook aan welke zaken je zelf kan regelen als je dat liever zou willen. Je bepaalt zelf hoeveel ontzorgt je wil worden. We hebben elkaar aan het begin persoonlijk ontmoet en hierna was er contact via mail, whatsapp en (video)bellen. Super fijn dat iemand alles regelt en organiseert zoals overeengekomen. De trouwdag zelf werd begeleid door een leuke en fijne collega van Merel op Curaçao. Het was een geweldige dag; op het strand van Playa Hunku samen met onze kinderen. Helemaal chill en relaxt zoals we het wilden. En zo bijzonder dat alles wat je op afstand hebt bepaald/uitgezocht (de locatie, de taart, de bloemen, haar en make-up) dan in werkelijkheid precies zo mooi is als je het je had voorgesteld. Dat is ook de kracht van Merel en haar team!
- -
+ Leuk contact, denkt mee, komt afspraken na, organiseert alles goed.
2023-07-03
Sophie en Michiel schrijft het volgende:
Wij hebben het genoegen gehad samen te werken met Merel en wij kunnen met volle overtuiging zeggen dat zij een fantastische professional is in haar vakgebied. Vanaf het allereerste contact tot aan de grote dag zelf was Merel zeer prettig in de omgang en stond zij altijd voor ons klaar. Wat wij eveneens waardeerden aan Merel was haar pro-actieve houding en haar vermogen om echt mee te denken met al ons wensen en behoeften. Bovendien waren de lijntjes met Merel heel erg kort (email, telefoon en whatsapp). Zij gaf ons het gevoel dat onze bruiloft de allerhoogste prioriteit had. Merel heeft elke detail van onze bruiloft verzorgd en er voorgezorgd heeft dat alles vlekkeloos verliep. Haar professionele aanpak en oog voor detail waren duidelijk zichtbaar in elk aspect van de planning en uitvoering. Haar fantastische service, prettig persoonlijkheid, luisterend oor en haar vermogen om mee te denken maken haar tot DE perfecte partner bij het plannen van een onvergetelijke bruiloft.
- geen.
+ Professional, pro-actieve houding, meedenkend, goede service, zeer fijne persoonlijkheid, probleemoplossend en haalt alle stress weg van de grote dag bij het bruidspaar.


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN