Weddings by Merel

. | . | | 06-41242222 | weddingsbymerel@gmail.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Merel van Diemen

Weddings by Merel

Weddings by Merel Nederland en Curaçao!

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! Zoeken jullie hulp bij de organisatie van jullie bruiloft in Nederland of op Curacao? Merel helpt jullie graag in dit traject! Merel heeft ruim 10 jaar op Curaçao heb gewoond en daar vele huwelijken heb georganiseerd. Nu zij in Nederland woont, biedt zij ook haar service in Nederland aan. Zijn jullie op zoek naar een leuke, informele en persoonlijke weddingplanner? Dan zit je bij Merel goed!

Een ervaren weddingplanner

Omdat het organiseren van bruiloften Merel haar passie is, doet ze dit met enorm veel plezier. Dat is ook terug te zien in haar werk. De persoonlijke band die Merel gedurende de organisatie met de bruidsparen opbouwt, vindt ze elke keer weer uniek. Zowel in Nederland als op Curaçao werkt ze enkel bruiloften op maat uit. Elk bruidspaar is anders en daar passen andere leveranciers bij.  Samen zoeken jullie de perfecte locatie voor jullie bruiloft, wat de basis zal zijn van de gehele organisatie. Niets moet en alles mag! We organiseren niet iets omdat andere dat willen maar omdat jullie dat willen. Misschien hebben jullie al jaren een bepaalde trouwlocatie op het oog? Alles is mogelijk en Merel is overal inzetbaar! Na zo veel ervaring op Curacao zijn de strandbruiloften natuurlijk wel een favoriet bij Merel!   

Merel ontzorgt jullie trouwdag en kan helpen zo lang als jullie maar willen. Omdat elk bruidspaar anders is, zal iedereen andere wensen hebben. Je hoeft Merel dus niet per se de hele dag in te huren maar een dagdeel is ook mogelijk. Zo kan je zelf bepalen hoe lang je hulp wilt en welk gedeelte van de dag. 

 

Elk huwelijk is uniek!

Hebben jullie afwijkende plannen en wil je graag hierin een passende offerte ontvangen dan is dat uiteraard geen probleem. Mail Merel gerust voor een passende offerte of om een kennismakingsgesprek in te plannen! 

Willen jullie vrijblijvend kennismaken? Leuk! Neem contact op via weddingsbymerel@gmail.com.

 

Trouwen op Curaçao met Weddings by Merel!

Willen jullie het liefst in het buitenland trouwen met de voeten in het zand? Met een grote groep of gewoon lekker met zijn tweeën? Met een groot of klein budget? Curaçao biedt een gevarieerde omgeving waardoor er voor iedereen (en ieder budget) een passende trouwlocatie te vinden is. Veel stellen trouwen lekker met de voeten in het zand maar als jullie liever trouwen bij een landhuis, het prachtige stadhuis of op een mooi uitzichtpunt is dat ook mogelijk! Weddings by Merel creëert bruiloften op maat. Elk item van de bruiloft wordt naar jullie smaak vastgelegd. Het is tenslotte jullie grote dag!


Diensten van Weddings by Merel op Curaçao

Merel van Diemen werkt vanuit Nederland. Haar team voert de kleine bruiloften uit en bij de grote kan Merel eventueel mee komen. Wel fijn dus in dezelfde tijdslijn en afspraken kunnen dus ook persoonlijk! De diensten van Weddings by Merel zijn altijd inclusief: een draaiboek voor de trouwdag zelf, de coördinatie van de trouwdag, het regelen van het papierwerk op Curaçao, het vinden van de geschikte locatie, het organiseren van de ceremonie en nog veel meer. Merel biedt verschillende opties van diensten zodat er altijd een geschikte optie voor jullie tussen zit, afhankelijk van de grootte van de organisatie. Als jullie een knalfeest willen tot in de kleine uurtjes is de prijs anders dan wanneer jullie de dag afsluiten met een heerlijk diner. Kortom: er is altijd een passende optie voor de organisatie van jullie droomdag!


Een bruiloft voor alleen jullie 2?

Dat kan natuurlijk ook! Merel krijgt deze vraag vaker en heeft daar leuke pakketten voor opgesteld. Een persoonlijke bruiloft, passend bij het bruidspaar en toch binnen een leuk budget. 

Kijk voor meer informatie op www.weddingsbymerel.com of mail weddingsbymerel@gmail.com voor meer informatie!

Wat vinden anderen van Weddings by Merel?

Weddings by Merel heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN