Wereldmuseum

Willemskade 25 | 3016 DM | Rotterdam | 010-2707150 | reserveringen@wereldmuseum.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Events

Wereldmuseum

Kroonluchters, een Balzaal met Koninklijke allure en op en top romantiek:

jullie huwelijksdag wordt een waar sprookje in het Wereldmuseum Rotterdam!

Een onvergetelijke romantische bruiloft? Dan zijn jullie bij het Wereldmuseum aan het juiste adres. Geef elkaar het ja-woord in een prachtige, betoverende ambiance met uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug.

In en buiten het museum zijn er tal van mogelijkheden. Iedere bruiloft is uniek. Afgestemd op jullie wensen kan de volledige trouwdag bij ons worden verzorgd.
Denk bijvoorbeeld aan de rode loper die voor jullie uitgerold ligt in onze Balzaal, een receptie op een terras aan de Maas, een stijlvol diner met familie en vrienden en de avond vervolgen met een knalfeest. Ter afsluiting worden jullie uitgezwaaid vanaf de kade, terwijl jullie afvaren met de watertaxi richting huwelijksnacht.

We hebben een uitgebreide keuze aan heerlijke amuses, hapjes, finger food, lichte of uitgebreide lunches en complete diners, allemaal uit eigen keuken.

De mooiste dag van je leven wil je goed georganiseerd hebben, maar zo min mogelijk zorgen van hebben. Wij begrijpen dat en denken graag met jullie mee om alles tot in de puntjes te verzorgen.

 

Interesse of vragen? Neem contact met ons op:

010-2707150 of reserveringen@wereldmuseum.nl

Wat vinden anderen van Wereldmuseum?

Wereldmuseum heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN