Wildlovehunters

De Schans 90 | 5804 XV | Venray | 06-36498329 | hello@wildlovehunters.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Loes Krekels

Wildlovehunters

Not your typical wedding photographer.

Introvert op het eerste gezicht, maar vol eigenzinnige wilde energie als je me eenmaal goed leert kennen! Hallo, ik ben Loes! Op het eerste gezicht wellicht een stil type, verdwaald in de rust van de natuur, genietend van fantastische uitzichten en tijd voor mij alleen. Maar geloof me, als je me eenmaal leert kennen, zul je ontdekken dat ik ook een hele bundel rare en maffe uitspattingen heb!

Ik ga heel goed op die rustige momenten in de natuur, waarbij ik de aarde onder mijn voeten voel. Maar raad eens? Ik ben ook iemand die in is voor spontane pizzashoots, maffe skateboardsessies en echt hele gekke dansjes op eender welke muziek. Just be You :)

Ik ben hier om MAGIE te creëren door middel van beelden, of het nu gaat om het vastleggen van de pure schoonheid van jullie wereld of het omarmen van de wilde ideeën, te gekke feestjes en de crazy people! Dus als jullie klaar zijn om een wereld in te duiken waar ingetogenheid en wild plezier elkaar kunnen ontmoeten, reken dan op mij! Laten we samen onvergetelijke momenten creëren! Die jullie nooit meer gaan vergeten :)

Wat vinden anderen van Wildlovehunters?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Wildlovehunters: 5 / 5 gebaseerd op 3 stem(men)
2024-07-04
Lesley van Dooremolen schrijft het volgende:
Hele fijne fotograaf die je op je gemak laat voelen.
- X
+ Loes is super prettig in omgang en communicatie. EN ze maalt super mooie foto's uiteraard!
2017-08-16
Linda & Jeroen schrijft het volgende:
Loes heeft een fotoshoot gedaan voor ons 5-jarig huwelijksjubileum omdat wij nooit echte trouwfoto's hebben laten maken. Ze is heel relaxed en grappig en laat je op je gemak voelen voor de camera, zodat de foto's er heel natuurlijk uitzien. Zij is absoluut mijn go-to girl voor een volgende fotoshoot, ik wil niemand anders meer!
-
+
2017-08-16
Arno & Eveline schrijft het volgende:
Loes heeft onze huwelijksshoot gedaan bij onze receptie. Ze kreeg veel lof van onze vrienden en familie die deze foto's later ontvingen. Iedereen vond t hele mooie foto's. Later hebben we foto's van ons gezin laten maken. Deze zijn ook prachtig geworden. Ze heeft goede apparatuur en de kwaliteit van de foto's is super. Kortom ik zou Loes zeker aanraden als fotograaf.
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN