Wim Meeussen Goudsmederij

Wijngaardstraat 11 | B-2000 | | 0032-32321913 | info@wimmeeussen.be | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Wim Meeussen

Wim Meeussen Goudsmederij

Wil je graag een handgemaakte trouwring, ring of juweel? Dan zijn er twee mogelijkheden bij goudsmederij Wim Meeussen. Of wel kan je een keuze maken uit zijn uitgebreide collectie juwelen, of je laat hem een nieuw juweel ontwerpen.

De collectie trouwringen en juwelen heeft al sinds zijn start (in 1987) succes. Met zijn exclusieve trouwringen lanceerde hij een heel eigen vormgeving. In elk van zijn juwelen ligt zijn liefde, zijn gevoel en zijn vakmanschap. Wie een juweel van Wim Meeussen draagt, draagt die passie altijd bij zich.

De juwelen van Wim Meeussen zijn nooit seriewerk. Ze worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in het atelier, door een ervaren team. Altijd in zijn persoonlijke, organische stijl. Eenvoudig en toch net even anders. In zijn juwelen houdt hij erg van het contrast tussen blinkende en matte partijen of tussen grove structuren en fijne diamanten. Omdat hij er zijn ziel inlegt, zit er een duidelijke lijn in zijn collecties trouwringen, ringen en andere juwelen.

Naast trouwringen ontwerpt hij ook verlovingsringen, ringen, halskettingen, armbanden, oorbellen en andere gouden juwelen. Zijn sieraden zijn verkrijgbaar in 18kt of 14kt wit goud, geel goud of rosé goud. Optioneel kunnen op elk juweel diamanten geplaatst worden. Deze kunnen gekozen worden in verschillende combinaties.

De juwelen en trouwringen zijn enkel te koop in zijn winkel, gelegen in hartje Antwerpen.

Wat vinden anderen van Wim Meeussen Goudsmederij?

Wim Meeussen Goudsmederij heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN