Win een huwelijksreis bij aankoop van je trouwringen bij Siebel Juweliers!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 7 juni 2022

Op huwelijksreis gaan is één van de mooiste vakanties van jullie leven. Er is weinig mooier dan een reis waarin je de liefde voor elkaar viert. De afgelopen jaren was trouwen met een groot bruiloftsfeest iets minder vanzelfsprekend. Maar nu staan de deuren van alle trouwlocaties wagenwijd open en niets staat het trouwseizoen van 2022 meer in de weg.

win-een-huwelijksreis-bij-aankoop-van-je-trouwringen-bij-siebel-juweliers 

© Siebel Juweliers

OM DIT TE VIEREN GEEFT SIEBEL JUWELIERS EEN HUWELIJKSREIS WEG T.W.V. € 3000,-

Op wat voor huwelijksreis kan je gaan als je wint? Dat mogen jij en je partner natuurlijk helemaal zelf uitkiezen. De opties zijn eindeloos. Bijvoorbeeld: 2 weken ontspannen op Ibiza, 1 week genieten van de magische Malediven, of liever tot rust komen op één van de zandstranden van Curaçao?

Ben je toe aan ontspanning na je bruiloft? Laat je dan heerlijk verwennen in een luxe accommodatie die speciaal geselecteerd is op rust en romantiek. Bijvoorbeeld een all inclusive, zodat je zeker weet dat alles geregeld is en je genoeg tijd hebt voor elkaar. Of ga voor een exotische zonbestemming waar je overdag op een prachtig wit strand onder de palmbomen kunt liggen en 's avonds een gezellig restaurantje opzoekt.

HOE KUN JE DEZE HUWELIJKSREIS WINNEN?

Bij aankoop van een paar trouwringen bij Siebel Juweliers tussen 22 april en 22 juli 2022 krijg je een QR-code. Via de QR-code kun je je aanmelden en maak je kans op de huwelijksreis.

1. Maak een trouwring afspraak bij één van de 45 winkels van Siebel Juweliers.

2. Geniet van een unieke VIP-behandeling en laat je adviseren door de experts van Siebel.

3. Bij aankoop van jullie prachtige trouwringen krijg je een QR-code.

4. Scan deze QR-code, volg de stappen op de pagina en maak kans op een huwelijksreis t.w.v. € 3000,-


Dus ga jij trouwen dit jaar en wil je samen met je partner op een onvergetelijke huwelijksreis? Koop dan je trouwringen bij Siebel Juweliers en maak kans op die droomreis samen met je partner!

HOE WERKT EEN TROUWRING AFSPRAAK BIJ SIEBEL?

Met een trouwring afspraak bij Siebel geniet je van een unieke VIP-behandeling in één van onze prachtige winkels. Als je online de afspraak maakt, wordt je dezelfde dag nog teruggebeld door een van de experts op het gebied van trouwringen. Vervolgens prikken jullie samen een datum om langs te komen en trouwringen te vergelijken. De trouwringen expert van Siebel Juweliers laat jullie het assortiment zien en geeft kundig advies. Op het moment dat er twee trouwringen zijn uitgekozen, krijgen jullie een fles prosecco om jullie dag alvast te vieren en is het natuurlijk feest. Weer een stapje dichterbij de mooiste dag van jullie leven.

DOE MEE EN WIN!

Dus ga je trouwen en ben je nog op zoek naar twee schitterende trouwringen? Maak dan een afspraak bij één van de 45 winkels van Siebel Juweliers, krijg advies over alle soorten trouwringen van een expert, en maak bij aankoop kans op de huwelijksreis van je dromen.

SIEBEL JUWELIERS

Met 45 filialen in Nederland kun je bij Siebel altijd wel ergens terecht als je op zoek bent naar een sieraad. Hoe fijn is dat? Shop je liever online dan kan dat natuurlijk ook! De webshop van Siebel maakt het eenvoudig om precies te vinden wat je wil.

Daarnaast krijg je bij aankoop van 2 trouwringen, de 2e trouwring van Siebel Juweliers cadeau!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN