Win: Rituals voor jou en je verloofde

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 29 september 2018

Ohh yes, wie is er nou geen fan van de heerlijke producten van het merk Rituals. Wij zijn in ieder geval fan! Super fijne producten en ze ruiken ook nog eens heerlijk. Ben jij ook zo’n fan? Dan hebben wij goed nieuws voor jou en je verloofde. Jullie kunnen namelijk producten van Rituals winnen! Wij mogen voor de man en voor de vrouw een setje van Rituals producten weggeven. De producten die wij mogen weggeven zijn zeker ook onze favorieten en zijn terug te vinden in het Trouwplannen Magazine.

VOOR DE DAMES

The Ritual of Namasté GLOW Day Cream, is ook terug te vinden in ons Trouwplannen Magazine. Met daarnaast The Ritual of Namasté travelset met daarin PURIFY Cleansing Foam, GLOW Day Cream, GLOW Serum en GLOW Ampoule Booster. Dit zijn de mini varianten dus ook nog eens super handig om mee te nemen op jullie huwelijksreis.

Rituals

VOOR DE HEREN

The Ritual of Hammam Foaming Shower Gel, deze is ook wederom weer terug te vinden in ons Trouwplannen Magazine. En Daarnaast The Ritual of Hammam Warming Massage Oil die misschien ook wel eens van pas kan komen op de huwelijksreis.

Rituals

Foto credits: Rituals

TAGGEN

Willen jullie kans maken op deze Rituals producten? Tag dan je verloofde in ons bericht op Facebook of Instagram en vertel ons waarom juist jij en je verloofde dit verdienen.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN