Win een Bonjour to you sweater! 

Claimy Anthonissen
Claimy Anthonissen 17 februari 2017

Ga jij trouwen of zoek je een te gek origineel verlovingskado? Dan zijn de nieuwe Bonjour to you! sweaters helemaal iets voor jou!

Super cool om te dragen zodat iederéén kan zien dat jij een bride to be bent! Daarnaast zijn de sweaters ook onwijs tof om aan een vriendin te geven die gaat trouwen als cadeau (voor bijvoorbeeld het vrijgezellenfeest). Skinny jeans en sneakers eronder en je bent een van de meest fashion approved brides tijdens haar vrijgezellenfeest. 

Mr & Mrs

Of wat dacht je samen met je verloofde een Mr & Mrs sweater kopen? #couplegoals! Lekker voor thuis op de bank, als jullie op jacht naar leveranciers gaan, tijdens een bezoek aan de Love and Marriage beurs of op honeymoon.  

bonjour to you mr mrs

Gepersonaliseerd 

Stiekem is de allerleukste sweater misschien wel die waar jij jouw kersverse naam op kan laten drukken (inclusief trouwjaar!). Een fantastisch aandenken en super tof om mee te pronken. 

bonjour to you gepersonaliseerd

Win, win, win! 

Goed nieuws: wij geven één sweater weg. Ga snel naar dit bericht op Facebook en vertel in een reactie welke trui jij zou willen en wanneer je 'm aan zou doen. Op vrijdag 24 februari maken we de winnaar via Facebook bekend. Heb je niet zo gewonnen of wil je simpelweg niet zo lang wachten? Wij hebben voor jullie een kortingscode van 10% gescoord. Ga naar de website van Bonjour to you! en gebruik de code "SWEATER" om deze tien procent te verzilveren. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 17 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN