Winactie: Win een Trouwboekje!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 18 juni 2018
'

Het leek allemaal zo makkelijk: een jurk, een locatie, die tweehonderd houten klapstoeltjes die overal op Pinterest staan, een ring, een jawoord en wat tranen. Maar hoewel ze net niet in een bridezilla veranderde, bleek Aaf Brandt Corstius toch niet immuun voor de stress, de ontroering en de oprechte gekte die zich kunnen voordoen in de aanloop naar een bruiloft – om nog maar te zwijgen van de stress, de ontroering en de oprechte gekte op de dag zelf. En toch was Aafs bruiloft – met Gijs –  de mooiste dag van haar leven. De jurk was goed, de taart was heerlijk, de speeches waren fantastisch, de muziek was dansbaar, die grote beige onderbroek bleek toch wel heel erg praktisch, de locatie was magisch en het regende niet. Althans, niet de hele tijd. Ze vond het zelfs zo leuk dat ze het best nog een keer zou willen doen. En dan volgt ze alle regels in dit boek. Want hoe je van de mooiste dag van je leven de mooiste dag van je leven maakt? Daar kan Aaf je nu alles over vertellen!

Wij hebben het boekje van Aaf al helemaal van A tot Z doorgelezen en kwamen een hele hoop grappige teksten tegen. Dit is een van onze favorieten: "Kies een lekker knallend openingsnummer. Wij hadden 'Rampeneren' van Ali B - lang verhaal, maar de korte samenvatting is dat ons hele gezin daar keihard op kan dansen".

winactie

Ben jij benieuwd naar het hele verhaal en zou je graag het hele boekje willen lezen? Dat kan! Wij mogen namelijk een aantal boekjes weggeven.

trouwboekje

 

WINACTIE

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie plaatsen onder ons Facebook bericht waarom juist jij dit boekje moet hebben. En misschien ligt deze dan binnenkort wel op jouw nachtkastje.

Vrijdag 22 juni zal de winnaar bekend gemaakt worden via onze Facebook pagina, dus houd deze goed in de gaten.

'

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 17 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN