Winnaar bruidstaarten actie MA Bella Cupcakes

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 4 november 2013

Bruidstaart

 

Jaaa, het is ein-de-lijk zover: we gaan de winnaar van de MA Bella Cupkes bruidstaarten actie bekend maken! Wij geven graag het woord aan Monique van MA Bella Cupcakes

Allereerst:  het viel echt niet mee om 1 winnaar uit te kiezen! Ik genoot van de ontwerpen, van de persoonlijke verhalen en van het massale like-support van hun familie en vrienden. De opdracht was duidelijk: inspireer en daag me uit met het ontwerp van JOUW droomtaart. We kunnen nu vaststellen dat de deelnemers daarin meer dan geslaagd zijn. Echt Top! Het is misschien cliché, maar in mijn ogen zijn het gewoon 12 winnaars.

Maar goed, ook ik moet aan de spelregels houden. Er mag maar 1 zijn die de hoofdprijs in ontvangst gaat nemen. De keuze die ik heb gemaakt is gebaseerd op 3 belangrijke punten: het verhaal,  het ontwerp en de originaliteit. Hieronder mijn korte reacties op de ontwerpen van de 3 finalisten:

Pria: “de Vierkante taart op standaard”.
Pria heeft gekozen voor een echte klassieke taart met mooie vierkante lagen op een standaard. Jammer dat de kleuren en het persoonlijke verhaal niet er in verwerkt zijn, want dan zou het ontwerp meer gaan leven. Maar het ontwerp is met veel zorg getekend en de hoogte van de taart vind ik persoonlijk erg mooi! Top!

Vanessa: “ de Fiat-taart”
Vanessa heeft ook het ontwerp getekend. Wellicht niet de allermooiste schets die ik heb gezien, maar 1-tje waar de liefde van af druipt! Daar houd ik van! De betekenis van de Fiat voor het bruidspaar wordt in alle onderdelen van de bruiloft doorgevoerd. Super! Ik ben dan ook erg benieuwd hoe hun grote dag er uit gaat zien. Dat wordt vast één groot en mooi feest. Kortom zowel Verhaal als originaliteit echt een 10 voor mij.

Priscilla: “de 3e jaar-hart taart”
Bij Priscilla heb ik zitten zoeken naar minpunten voor dit ontwerp. Maar ben ermee opgehouden. Het liefdesverhaal vinden we terug in de taartlagen. Waar andere taarten met staande bruidsparen als  topper gebruikt wordt, heeft Priscilla gekozen voor een liggende bruid die “weggesleept” wordt door de bruidegom. Hillarisch maar oh zo romantisch! De kleurstelling en kleurencombinatie, geheel in hun thema. Tot slot de verweving van het liggend hart tussen laag 2 en 4: echt een designer’s ontwerp. Absolute top! Oftewel Verhaal 10, ontwerp 10 en originaliteit ook een 10.

Het ontwerp van Priscilla is daarom wat mij betreft de verdiende winnaar van de Droomtaartactie van MA Bella Cupcakes en Trouwplannen. Ik kijk nu al naar uit om dit uitdagende ontwerp ten uitvoer te brengen.

Winnende bruidstaart

 

Verder wil ik alle deelnemers bedanken voor hun voortreffelijke inzendingen en als blijk van waardering heb ik een verrassing voor de deelnemers: een gratis pre-wedding photoshoot van MA Bella Cupcakes. Op die manier zijn we toch nog allemaal een beetje winnaars, nietwaar? ;-). Ik neem daarvoor contact met jullie op en ben stiekem ook erg benieuwd naar jullie verhaal.

~It’s not the cake we sell, it’s the story we tell~               
Monique Trinh

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN