Verslag winnaar bruidsverwendag

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 18 maart 2014

Een bruidsverwendag voor 2, dat is toch wat elke aanstaande bruid graag wil ervaren? Dat was mijn gedachte ook toen ik de prijsvraag via trouwplannen langs zag komen. Het enige wat ik hoefde te doen was antwoord te geven waarom ik de bruidsverwendag verdiende. Mijn antwoord was: "Ik verdien de MA Bella Cupcakes bruidsverwendag omdat mijn beste vriendin en ik beide verloofd zijn! Mijn verloofde en ik hebben samen al veel plannen gemaakt maar nog geen taart geregeld! Door alle drukte lijkt het mij heerlijk om samen met mijn beste vriendin een verwendag te hebben! Mogelijk dat we die dag nog veel nieuwe en originele ideeën tegen komen!"

bruidsverwendag

 

Niet verwacht dat ik zou winnen, zie ik opeens mijn naam voorbij komen op Facebook. Gelijk mijn beste vriendin op hoogte gebracht, echter was er een klein probleempje... Namelijk dat het op 1 maart was en dat is de start van carnaval... Helaas kon mijn vriendin niet mee. Gelukkig kon mijn ceremoniemeester/schoonzus Yvonne wel mee. Samen genieten, haartjes, cupcakes, taart proeven en foto’s maken. 

1 maart was het zover, met de dress code casual white! Voor mij was dat lastig omdat ik altijd zwart draag (ironisch dat ik wel een witte jurk wil hé?). Met zijn tweeën gingen wij all casual white richting Almere.

foto bruidsverwendag

 

We hebben daar een ontzettend warm onthaal gehad, heerlijk genoten van een paar heerlijke warme en koude high tea hapjes. Vervolgend kregen wij uitleg over de middag. De groep zou verdeeld worden in twee, een groep begon met cupcake workshop en ander met taartproeverij. Voor ons twee begon het met de cupcake workshop, echter ging ik eerst mijn haren laten doen! Mijn kapster zei dat het bij mij bijna onmogelijk zou zijn om een leuk kapsel te krijgen ivm dik en zwaar haar. Gelukkig hebben ze tijdens verwendag laten blijken dat dit wel mogelijk is! Een mooie dikke krullenbos was het resultaat van de mini hair make over van my Beauty Licious. Daarna met zijn tweeën op de foto geweest, mede mogelijk gemaakt door Gallery98. Leuke en gekke foto's zijn het resultaat geworden! Vervolgens de cupcake workshop vervolgd, vier cakejes gemaakt met o.a. een bruidspaar. (Thuis lekker opgegeten met mijn verloofde!). Na de workshop zijn we gestart met de taartproeverij... 7stuks maar liefst! En ze waren heerlijk! Mijn favoriet: vulling van oreo.. Jammie!

taarten

Helaas was de dag zo voorbij gevlogen maar het was een groot succes, veel gezelligheid en leuke nieuwe ideeën opgedaan! Ik zou zeggen, mocht iemand volgend jaar deze actie opnieuw voorbij zien komen op trouwplannen.nl, facebook of via MA Bella Cupcakes... MEEDOEN!!

Groetjes van aanstaande bruid Anne en ceremoniemeester Yvonne!

bruidsverwendagbruidskapselbruidsverwendag

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

0 / 5 gebaseerd op 0 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN