Winnen jouw exemplaar van Dagboek van een Weddingplanner

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 30 oktober 2019
'

Dagboek weddingplannner winnen

Daar is tie dan!  Wij hebben er lang naar uitgekeken …'Dagboek van een weddingplanner' waarin weddingplanner Lotte Groosman je alle facetten van het organiseren van een bruiloft verteld uit haar eigen ervaring. Lotte hielp al meerdere bekende Nederlanders bij het plannen van hun bruiloft. Denk aan bruiloften van Ellen Hoog en Nicolette van Dam.

Dagboek weddingplanner winnen

@ Iris Dorine, Kee and Kee, Stories by Joos Weddepohl

Met leuke anekdotes, prachte liefdesverhalen van bruidsparen en de uitdagende situaties en struggles die je niet voorziet is het echt een must-read ter voorbereiding van je eigen bruiloft. 

WINNEN

Wil je een van deze prachtig exemplaren winnen? Wij mogen twee van deze geweldige exemplaren weggeven. Ga naar onze Instagram of Facebook pagina en check de laatste post over deze winactie 

FASHIONSHOW

Lotte is voor ons geen onbekende. Nog geen week voor de lancering van haar boek waren we aanwezig op haar fashionshow samen met Tess van Zalinge. Onder het label TESSWITHLOTTE presenteerde zij hun eerste collectie that ‘brings back the symbolism, conscious mindset and herotage of forgotten traditions into the wedding industry’. De fashion show had een duidelijke social message en zorgde voor een magische avond.

Dagboek weddingplanner winnen

Dagboek weddingplanner winnen

'

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN