Wouw Bruidsmode

Bergsestraat 46 | 4724 CD | Wouw | 0165-327644 | info@wouwbruidsmode.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Wouw Bruidsmode

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

De zoektocht naar alles wat jullie dag compleet zal maken is begonnen. Een belangrijk aspect is natuurlijk de jurk van de bruid. Wil ik lang, kort, met sleep, zonder sleep, wit of ivoor? Allemaal vragen waarop je het antwoord nog niet weet. De manier om erachter te komen wat jouw jurk is, is natuurlijk passen.

Bij Wouw Bruidsmode nemen we daar uitgebreid de tijd voor. Samen met je gasten ontvangen we je in alle rust en onder het genot van een bakje koffie spreken we de dag samen met je door, dit om een goed beeld te krijgen van wie je bent en wat het beste bij je past. Hierna gaan we naar een van onze ruime pasruimtes waar jij samen met je gasten aan de pas-sessie gaat beginnen.

Ons advies beperkt zich niet alleen tot de jurk, ook andere facetten die belangrijk voor je zijn kunnen wij adviseren. Samen met vele partners hebben wij een shop in shop opgezet waar veel informatie te vinden is.

Kortom je komt naar Wouw Bruidsmode omdat je langer wilt genieten van je mooiste dag!

Wat vinden anderen van Wouw Bruidsmode?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Wouw Bruidsmode: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
2023-12-25
Ben & Ineke schrijft het volgende:
23 augustus 2023 was onze Droomdag en op die dag droeg ik mijn Droomjurk: van Wouw Bruidsmode!! Ik had in eerste instantie in een grote zaak in een grote stad afgesproken, maar na het zien van het promofilmpje op YouTube van Wouw Bruidsmode, heb ik meteen die afspraak geannuleerd en een afspraak gemaakt bij Wouw Bruidsmode. Ze wisten meteen in het eerste gesprek wat ik zocht en ik ben dan ook in één keer geslaagd. Bij Wouw Bruidsmode zijn ze zó geduldig, vakkundig en vriendelijk... het voelt als een warme huiskamer waar alle aandacht voor de aanstaande bruid is!! Ik zeg: "WOUW!!" ?
- Geen!!
+ Vakkundig, vriendelijk, geruststellend en aandacht voor jou als bruid.


Wij verkopen o.a.:

Ladybird
Stella York


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN