WSC De Fluessen

Mardyk 13 | 8581 KG | Elahuizen | 0514-602525 | erwald@fluessen.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Erwald Boer

WSC De Fluessen

WSC De Fluessen in Elahuizen is een unieke trouwlocatie in een voormalige zuivelfabriek direct aan het water.

Mogelijkheden:

  • Vanuit eigen haven De Friese Meren op
  • Ceremonie, bruidstaart aansnijden en picknick op een eiland
  • Lunch en diner tot 100 personen binnen en buiten mogelijk
  • Alles op één locatie ook mogelijk
  • Overnachten tot 60 personen

WSC De Fluessen heeft vrijwel alle mogelijkheden rondom jullie huwelijksdag op eigen terrein of op loopafstand. Het Schippershuis leent zich uitstekend voor ontvangst, ceremonie, receptie, diner, feestlocatie en heeft zelfs overnachtingsmogelijkheden.

Wij raden bruidsparen altijd aan om gebruik te maken van de unieke mogelijkheden van onze ligging aan het water. Stap direct aan boord van een historische platbodem of salonboot. Maak samen met jullie vrienden en familie een heerlijke tocht maken over de Friese Meren. Wat is er mooier dan aanleggen bij één van de eilandjes om daar de bruidstaart aan te snijden en te picknicken. Naast de beleving levert dit ook prachtige fotomomenten op.

Bij terugkomst in onze haven stappen jullie zo op je eigen terras waar wij al klaar staan met de borrel. De culinaire brigade legt ondertussen de laatste hand aan het diner zodat jullie heerlijk kunnen genieten van mooie seizoensgerechten. Sluit de avond af met een spetterend feest. Blijven slapen kan ook! Tot wel 60 personen.

In juli 2017 hebben wij, Benjamin en Jenneke, onze bruiloftsgasten mogen ontvangen op WSC De Fluessen. Ruim 5 jaar later zijn we zelf eigenaar geworden van deze unieke locatie. Wij zochten destijds een unieke locatie waarbij onze gezamenlijke passie voor watersport en culinair genieten konden combineren. Nu willen wij graag ook andere bruidsparen een onvergetelijk huwelijksweekend bezorgen aan De Fluessen.

We denken graag met jullie mee hoe we deze bijzondere dag nog mooier kunnen maken. Onze hands-on, toegankelijke en gastvrije werkwijze is erop gericht dat jullie op deze spannende dag gewoon lekker kunnen genieten.

Op culinair gebied willen we jullie graag verrassen met altijd als uitgangspunt eten en drinken dat bij jullie past. Of dit nu relaxed “comfort food”, een culinaire BBQ of een tot in de puntjes verzorgd formeel diner is.

Voor meer informatie of een afspraak, neem contact op met WSC De Fluessen via het contactformulier hier op deze pagina of neem contact op via erwald@fluessen.nl.

Wat vinden anderen van WSC De Fluessen?

WSC De Fluessen heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN