ZANGERES MAUREEN

Rozebeker 56 | 5406 BX | Uden | 06-50511454 | info@maureenmartens.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Maureen Martens

zangeres maureen

Maureen Martens - een gepassioneerde zangeres voor jullie huwelijksceremonie.

Maureen heeft onwijs veel liefde voor haar vak én liefde voor muziek. Muziek kan ons zoveel vertellen, het brengt ons weer even naar de kern van onze emoties.

Samen met haar stem neemt Maureen jullie mee op reis tijdens jullie huwelijksceremonie. Dromen over een mooie toekomst samen, vol liefde. Wanneer Maureen zingt voelt alles compleet. 

Al van kinds af aan heeft Maureen met muziek haar plezier kunnen delen en verdriet kunnen helen. Muziek was én is een onderdeel in haar leven. De afgelopen jaren heeft ze zich vaker laten horen en met succes. Ze verzorgt nu met regelmaat de muzikale omlijsting tijdens huwelijksceremonies. Dit doet ze met onwijs veel liefde voor het vak. Maureen is een echte mensenmens en dat straalt ze ook uit in het contact. Ze luistert goed naar jullie wensen en staat open voor jullie ideeën. 

Maureen zingt tijdens ceremonies met akoestische begeleidings-opnames. Hierdoor is er veel mogelijk, zowel qua liedkeuze maar ook wat betreft de setting en locatie. Beeld je maar alvast eens in, dat je elkaar voor het eerst ziet en richting het altaar loopt... met op de achtergrond een lied die volledig past bij jullie, gezongen door Maureen. Perfect afgestemd op de locatie, het aantal gasten maar vooral, perfect afgestemd op jullie wensen! 

Benieuwd hoe het klinkt, ze stuurt jullie graag een demo op van jullie lovesong. Willen jullie graag meer informatie? Neem dan zeker contact op via de website. 

Can't wait to meet you!

 

Wat vinden anderen van ZANGERES MAUREEN?

ZANGERES MAUREEN heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN