Net als Irene van Studio Ins & Outs hou je alles bij in je eigen invulboek

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 6 februari 2020

Plan je bruiloft én leg alle mooiste momenten vast

De feestdagen zijn weer achter de rug en het nieuwe jaar is aangebroken. 2020 staat misschien ook voor jou wel in het teken van jullie bruiloft voorbereiden en trouwen. En ze zeggen niet voor niets om juist van al die voorbereidingen te genieten want de dag zelf vliegt voorbij! Daarom heeft Irene, eigenaar van Studio Ins & Outs , een aantal hippe invulboeken ontworpen die je hiervoor kunt gebruiken! Je kan de boeken zelfs helemaal naar je eigen smaak pimpen, hoe leuk is dat? En als je dan zelf ook nog eens bride to be bent dan willen we daar natuurlijk alles over weten. 

 

Alles in je invulboek zoals Irene


Irene gaat zelf in het voorjaar van 2020 trouwen met haar verloofde Remondo. Samen runnen zij het succesvolle bedrijf Studio Ins & Outs. Irene is in 2016 haar webshop begonnen met ansichtkaartjes. Een jaar later volgde haar eerste invulboek. Inmiddels bestaat de collectie uit onder andere invulboeken voor je bruiloft, zwangerschap en je kid(s) en is aangevuld met de benodigde accessoires. En toen Remondo éindelijk op z’n knieën ging in 2018 kon ze dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan zonder een eigen collectie invulboeken voor alles rondom een bruiloft.

Ten huwelijk gevraagd in een trouwjurk? Daar willen we meer over weten

Na ruim 10 jaar verkering vroeg Remondo mij op een hele bijzondere manier ten huwelijk. We stonden namelijk model voor een workshop bruidsfotografie in een geleende jurk en Remondo’s mooiste pak, toen Remondo tijdens de fotoshoot ineens op zijn knieën ging. Ik ben dus ten huwelijk gevraagd in een bruidsjurk!

Hoe is het idee van 'de Weddingplanner' ontstaan?

Omdat we net waren verhuisd besloten we de tijd te nemen voor het plannen van onze grote dag. Ik kreeg vaak het advies om juist van de voorbereidingen extra te genieten ging ik als eerste aan de slag met een Weddingplanner. Ik bekeek boeken online en vond vaak dat deze al erg waren voorgedrukt. Voor onze festival bruiloft die we houden in onze tuin viel al veel af. Daarom liet ik de voorbeelden al snel los, ondervroeg een aantal vriendinnen die getrouwd waren over hun ervaringen en zo kwam de Weddingplanner tot stand. De proefdruk vul ik inmiddels al ruim 1,5 jaar in. Ik leg er álles in vast: van afspraken met de fotograaf tot en met het proeven van de taart. Ik maak graag foto’s dus ook deze momenten leg ik vast. Hierdoor is de Weddingplanner niet alleen super praktisch, maar meteen een mooie verzameling van alle toffe momenten tijdens de voorbereidingen." vertelt Irene.

Alles in je invulboek zoals Irene


En uiteindelijk een hele trouwcollectie

Ja super leuk. De trouwcollectie bestaat uit 5 invulboeken, de Weddingplanner, een invulboek voor een Vrijgezellenfeest, een Gastenboek voor standaard foto’s en eentje voor als je een Photobooth op je bruiloft hebt en een blanco plakboek voor al jullie mooiste foto’s Elk boek is beschikbaar in meerdere kleuren zodat er vast wel een kleur bij je bruiloft past! Je vindt ze in de webshop: www.studioinsenouts.nl 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN