leuke en originele gastenboeken

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 6 december 2018

Zijn jullie nog op zoek naar een leuk & origineel gastenboek? De meeste gastenboeken zijn blanco, maar hoe saai voor jullie om straks zo'n 60 keer terug te moeten lezen: Veel geluk & Veel liefs. Dit kan veel anders en veel leuker!

 

GASTENBOEK

Gasten zijn vaak inspiratieloos om iets op te schrijven en daarom heeft Bonjour to you! nu een gastenboek met super funny & originele vragen erin. Op deze manier is het voor jullie zoveel leuker om terug te lezen maar ook voor jullie gasten leuker om in te vullen. Het gastenboek is te krijgen voor 50 gasten en voor 100 gasten. Er zitten 2 soorten vragenlijsten in die elkaar om en om afwisselen.

gastenboek

 

VRAGENLIJST

Ook is er aan het begin van het boek plek voor jullie om op te schrijven hoe jullie de dag hebben ervaren. Naast elke vragenlijst is er ook plek voor een foto. Natuurlijk super leuk wanneer je een photobooth heb staan of een polaroid hebt liggen maar net zo leuk, om gewoon wegwerp camera's te hebben liggen en dat jullie later de foto's er zelf bij plakken. Bij dit gastenboek is het echt het leukste als je hier een gezellig tafeltje voor maakt (leuke stickers/stiften/photoprops erbij) tijdens bijvoorbeeld de receptie of tijdens het feest (dan krijg je natuurlijk de leukste foto's en antwoorden :)) op die manier kunnen mensen gewoon zelf bepalen wanneer zij het gaan invullen en ontstaat er ook niet zo'n rij waarbij je moet wachten om in het boek te kunnen schrijven.

gastenboek

 

ANDERE INVULBOEKEN

Naast originele gastenboeken heeft Bonjour to you! ook nog vele andere Bruiloft invulboeken ,zoals het I DO! Trouwdagboek voor al jullie voorbereidingen, het kids trouwboekje voor wanneer je gaat trouwen en jullie al kindjes hebben, het I LOVE us boek over jullie gehele relatie (ook super leuk om in te vullen en op je Big day cadeau te geven aan the future husband) en last but not least het vrijgezellenfeest boekje!

invulboek

invulboek

invulboek

invulboek

 

KORTING

Shop nu jouw favo boek met 10% korting met code: TROUWPLANNEN

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,5 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN