Beijer Besselink Bruidsmode & Avondkleding

Nelissenstraat 23 | 7156 MA | Beltrum | 0544-481222 | info@beijerbesselink.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Beijer Besselink

Beijer Besselink Bruidsmode & Avondkleding

Beijer Besselink is al sinds 1955 het toonaangevende bruidshuis van Oost Nederland. De collectie bestaat uit trouwjurken van internationale topmerken, waarvan een deel exclusief verkrijgbaar is. Je wordt bij ons geadviseerd en geholpen in een van onze bruidskamers door een ervaren, vriendelijk en vakkundig team. Er wordt voor jou als bruid een kamer gereserveerd, waar je in alle rust kunt passen met jouw eigen mensen om je heen. In het atelier worden jouw dromen werkelijkheid door eigen ideeën en wensen uit te laten komen.

Kortom, een bezoek aan onze bruidswinkel is zeer de moeite waard. Het is verstandig even een afspraak te maken, zodat we alle tijd, en een bruidskamer voor je hebben om in alle rust de bruidscollectie te bekijken en te passen. Je bent van harte welkom!

Het Gelders Trouwevent: tijdens deze middag krijg je een indrukwekkende catwalk show met trouwkostuums en méér dan 100 bruidsjurken te zien. Naast deze bruidsshow (aanvang 13.30 uur) staan er diverse leveranciers uit de trouwbranche die jullie huwelijk tot een onvergetelijke dag kunnen maken. Kom gezellig inspiratie opdoen en proef alvast de sfeer voor jullie voorgenomen huwelijk! www.beijerbesselink.nl/hetgelderstrouwevent

Wat vinden anderen van Beijer Besselink Bruidsmode & Avondkleding?

Beijer Besselink Bruidsmode & Avondkleding heeft nog geen beoordelingen.Wij verkopen o.a.:

Affezione
Ladybird
Herve Paris


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN