Bohemian bruiloft inspiratie

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 19 april 2023

Droom jij van een bohemian bruiloft? Zie jij het al voor je om in een prachtige zwierige trouwjurk naar jouw hubby-to-be te lopen terwijl de wind door je haar en door de dromenvangers waait? Wij voelen die Boho Chic vibes wel. Laat je inspireren in deze blog voor jouw bohemian bruiloft.

bohemian bruiloft1

Sky full of stars

Een bohemian bruiloft is heel intiem en romantisch. Vaak zijn bohemian bruiloften in de open lucht, zoals in de tuin of in het bos. Zorg dat de ceremonie overdag is, zodat jullie omringd zijn door de prachtige natuurlijke kleuren van buiten. Een bohemian bruiloft is pas echt compleet met een avond onder de sterren. Wat is er romantischer dan een lucht verlicht met lampionnen waar jij en je hubby in elkaars armen van elkaar kunnen genieten. Romance is in the air! 

 

Sweet dreams

Als echte bohemian lover kunnen dromenvangers niet ontbreken op jouw bohemian bruiloft. Oorspronkelijk gebruik je een dromenvanger om boze dromen te verjagen en landen de goede dromen op de veren. Dromenvangers worden vaak ook als decoratie gebruikt. Gebruik dromenvangers voor jouw backdrop. Jullie mooiste droom komt tijdens de ceremonie uit en landen op de veren. Verschillende vormen en maten geven een speels en romantisch effect. 

Dreams come true! Jullie lovebirds zijn getrouwd en willen natuurlijk een klein trouwbedankje delen met jullie gasten. Met een bedank dromenvanger wens je jullie gasten de mooiste dromen toe en maak het extra persoonlijk door er een kaartje aan te hangen met een boodschap. 

bohemian bruiloft2
© Anouk Wubs

Zo trots als een pauw

Gevlochten riet geeft een warme en romantische sfeer aan jullie bohemian thema bruiloft. Ga voor een warme bohemian sfeer en creeër een sweatheart table met pauwenstoel. Hierdoor hebben jullie samen een speciaal plekje die zo romantisch is dat je elkaar wel kunt opeten! 

Bloemenzee

Bij een bohemian bruiloft kunnen bloemen natuurlijk niet ontbreken! Bloemen zorgen voor een romantische sfeer en stralen Boho Chic vibes uit. Denk voor je bruidsboeket aan prachtige wilde bloemen samen met groene eucalyptus takken. Het geeft een ontspannen en losse vibe en het blijft ook nog eens de hele dag lekker ruiken. 

Zorg met je styling ook voor veel bloemen. Zoals bijvoorbeeld aan de stoelen en op de tafels. Dit mag zeker niet ontbreken op jouw droom bohemian bruiloft. 

 

bohemian bruiloft 3   bohemian bruiloft 4

© Przemek Bialek Fotografia & Shutterstock

 

Doe ook inspiratie op met de blog: "Bohemian trouwjurk voor je boho bruiloft!".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN