Bruidsboeket trends 2024: 4x de mooiste trends!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 10 april 2024

Jouw bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven, het bruidsboeket speelt een grote rol bij de sfeer en stijl van deze dag. In deze blog laten we een aantal nieuwe trends zien van bruidsboeketten die we in 2024 vaak terug gaan zien.

bruidsboeket-trends-2024-4x-de-mooiste-trends-1

1. Monochroom bruidsboeket

Een grote trend wat we in 2024 zullen zien is een monochroom bruidsboeket. Dit is een bruidsboeket dat samengesteld is uit één rozensoort met één enkele kleur roos. Een monochroom bruidsboeket straalt klassieke moderniteit uit, perfect voor een elegante bruiloft. De witte rozen staan symbool voor vertrouwen, onschuld en waardering, en zijn perfect voor in het elegant monochroom wit bruidsboeket.

bruidsboeket-trends-2024-4x-de-mooiste-trends-6   bruidsboeket-trends-2024-4x-de-mooiste-trends-7

2. Trendy rozenkleuren

Pasteltinten zullen een grote trend vormen in een bruidsboeket voor 2024. Bruiden zullen vaker kiezen voor pastelkleurige tinten in hun bruidsboeket dan een standaardkleur. Pastelkleuren nemen iets dromerigs en romantisch met zich mee, perfecte kleuren voor een bruiloft. Kies je voor zachtroze rozen om een romanistische sfeer te creëren, paarse rozen voor extra schoonheid of perzikkleurige tinten voor subtiele warmte. Er zijn genoeg trendy rozenkleuren die jij kan gebruiken voor in jouw bruidsboeket. De meeste bloemisten stellen deze trendy bruidsboeketten mooi samen, maar je kunt ook een trendy bruidsboeket bestellen bij een gespecialiseerde online bloemist.

bruidsboeket-trends-2024-4x-de-mooiste-trends-6   bruidsboeket-trends-2024-4x-de-mooiste-trends-7

3. Oversized bruidsboeket

In 2024 gaan bruiden voor groot en gedurfd met oversized bruidsboeketten. Met deze trend willen bruiden opvallen en nog meer de aandacht trekken van de gasten. De boeketten worden gevormd door verschillende soorten rozen van verschillende groottes. Hoe meer volume van de rozen hoe groter het boeket. Een oversized bruidsboeket zal dus ook echt een eyecatcher zijn op jouw bruiloft, waarmee jij de hele dag kan stalen.

bruidsboeket-trends-2024-4x-de-mooiste-trends-6   bruidsboeket-trends-2024-4x-de-mooiste-trends-7

4. Duurzaam bruidsboeket

Bruiden kiezen zullen steeds vaker voor een duurzaam bruidsboeket kiezen. Duurzaamheid en de ecologische voetafdruk speelt een steeds grotere rol op de wereld en steeds meer mensen willen hun eigen steentje bijdragen om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Bruiden kunnen op verschillende manieren kiezen uit bruidsboeketten die op verantwoorde wijze zijn geteeld, rekening houdend met het klimaat. De bruidsboeketten is een bewuste keuze voor bruiden die niet alleen een prachtig boeket willen, maar ook de impact willen hebben op een groenere toekomst.

bruidsboeket-trends-2024-4x-de-mooiste-trends-8

2024 brengt een aantal bruidsboeket trends met zich mee. Ben je opzoek naar een klassiek en elegant boeket? Ga dan opzoek naar een monochroom bruidsboeket, gemaakt van rozen uit één dezelfde kleur. Daarnaast is er ook een grote trend rondom pastel kleurige bruidsboeketten die veel romantiek en sfeer uitstralen. Wil je een echte eyecatcher als bruidsboeket? Bekijk dan oversized bruidsboeketten. Deze zijn gemaakt uit veel verschillende soorten en maten van rozen, waardoor het een extra groot bruidsboeket is, dat je de hele dag laat stralen. Voor de bruiden die opzoek zijn naar bruidsboeketten die een steentje bijdragen aan een groener klimaat, is er dit jaar ook veel keus aan duurzame bruidsboeketten.

Doe ook inspiratie op met de blog: "Je eigen trouwbelofte schrijven".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN