Bruiloft musthaves voor 2024!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 1 november 2023

Gaan jullie trouwen in 2024? Dan hebben wij een hele toffe blog voor jullie. 2023 is bijna ten einde, dus we gaan weer langzaam kijken naar de bruiloft trends van 2024. Laat je inspireren door de mooiste bruiloft musthaves voor 2024!

musthaves2024bruiloft1

Bruiloft musthaves 2024: Disco fever

Een van de gaafste bruiloft trends voor 2024! Creeër een echte disco wedding sfeer met meerdere discoballen aan het plafond of als decoratie op tafel. Overdag kan hier prachtig het zonnetje op vallen waardoor je romantische glinsteringen ziet. Schijn er tijdens het feest kleurrijke lampen op en je gasten krijgen meteen de disco fever te pakken. Dat wordt een avond vol goede moves, een echte bruiloft musthave voor 2024!

Audio gastenboek, een echte bruiloft musthave voor 2024!

In 2024 gaan we veel audio gastenboeken terugzien. In deze tijd is steeds meer digitaal, dit zien we ook terug in de gastenboeken. We schrijven onze liefdevolle berichten niet meer op in een boek, maar nemen een bericht op voor het bruidspaar. Dit kan doormiddel van een leuke telefoon, of bijvoorbeeld een telefooncel. Dit zijn echt leuke gimmicks op jullie bruiloft. Elke gast kan zijn of haar boodschap voor jullie achterlaten. Na jullie bruiloft zullen jullie zeker ontroerende berichten horen, maar er zullen ook de nodige grappige boodschappen bij zitten.

musthaves2024bruiloft2   musthaves2024bruiloft3

Champagne tower op je bruiloft

Een echte bruiloft musthave voor 2024! Wat is er beter om mee te proosten dan champagne? In 2024 wordt het proost moment een nog groter spektakel. We gaan de champagne tower namelijk vaak terugzien. De champagne tower ziet er al heel gaaf uit als decoratie en zorgt ervoor dat er tijdens het toost moment een leuk moment plaats vindt. Heel speciaal om met je hubby samen de tower in te schenken en daarna te proosten. Probeer niet te knoeien, haal voor de zekerheid maar een flesje extra!

musthaves2024bruiloft4   musthaves2024bruiloft5

Pop of color

Waar we voorheen massaal voor pastelkleurige bruiloft thema’s kozen, gaan we met de bruiloft trends voor 2024 voor kleur! Dit zien we terug in de decoratie en in de bloemen. Colorblocking is helemaal hip en het zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Wees niet bang om meerdere kleuren te combineren, kies de kleuren die bij jou en je lover passen. Een pop of color gaan we zeker terugzien in het bloemwerk, verschillende bloemen die in eerste instantie niet per se bij elkaar passen, maar in het grote geheel en prachtig beeld geven! Van groen tot kleur, kruiden tot stekels.

musthaves2024bruiloft6   musthaves2024bruiloft7

Bruiloft musthave 2024: Wedding podcast

Helemaal van nu en de bruiloft trend voor 2024! De wedding podcast. Een unieke manier om na te genieten van jullie bruiloft. Tijdens jullie bruiloft worden jullie als bruidspaar en jullie gasten geïnterviewd tijdens tafelgesprekken. Zo krijgen jullie een intiem kijkje in jullie bruiloft. Hoe beleven jullie gasten de dag? Wat wensen zij jullie toe? Persoonlijker dan een wedding podcast kan het haast niet, de interviewer weet precies de juiste vragen te stellen. Geloof mij, als jullie de wedding podcast later terug luisteren krijgen jullie gegarandeerd weer kriebels. Een aandenken voor het leven. Deze bruiloft trend voor 2024 wil je niet missen!

musthaves2024bruiloft8   musthaves2024bruiloft9

Doe wat goed voelt!

Plan de bruiloft die bij jullie past! Heb jij liever geen felle kleuren op je bruiloft? Ga dan voor een zachtere kleur of voor die pastel tint. Jullie bruiloft draait om jullie, dus plan hem ook zo dat hij voor jullie perfect is! Alles is hierbij goed, zo lang het maar bij jullie past.

Doe ook inspiratie op met de blog: "Trouwetiquette: hoe hoort het eigenlijk?".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN