Vier je bruiloft in een tent

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 5 augustus 2015

Met een bruiloft tent hebben jullie gegarandeerd een droombruiloft

 

bruiloft tent

 

Met een bruiloft tent creëer je een verrassende droombruiloft

Er zijn diverse manieren te bedenken om een waanzinnige bruiloft te organiseren. Soms zijn al je creatieve ideeën echter niet uitvoerbaar. Samen met Kontent Structures bedachten we daar dé oplossing voor: je trouwerij in een bruiloft tent vieren, dit is een originele manier om een feest te creëren dat niet alleen verrassend is, maar ook smaakvol en 100% realiseerbaar.

Laat al jullie wensen en ideeën tot leven komen. De gasten zullen versteld staan van jullie onvergetelijke dag. Volg de tips en trends van Kontent Structures en je krijgt je eigen droombruiloft in een bruiloft tent.

 

Ga voor een feestlocatie die overal te plaatsen is; de bruiloft tent

De garantie dat je trouwdag de dag van je leven wordt? Dat kan alleen als jullie feestlocatie zich op een bijzondere plek bevindt. We hebben een aantal bijzondere locaties geselecteerd waar een bruiloft tent te plaatsen is:

 

Aan zee                                                                                                                                                                          

Met je voeten in het zand hoor je het ruisen van de golven en zie je de zon langzaam wegzakken in de zee. Van trouwen op het strand gaat je hart sneller kloppen.

Sprookjes worden werkelijkheid in het bos

Het bos is sprookjesachtig en magisch. Tussen vele mooie bomen, aan de rand van de heide vindt jullie trouwfeest plaats…. en ze leefden nog lang en gelukkig.

Oost west, thuis best

Willen jullie elkaar thuis het jawoord geven? Voor veel stellen is het huis waar je samenwoont, een hele vertrouwde plek. Kontent Structures plaatst graag een bruiloft tent in jullie achtertuin.
 

 

Kies voor een feestlocatie die bij je witte trouwjurk past

Pas je trouwlocatie aan op je trouwjurk, boeket, bruidstaart en decoratie. Houd alles licht en kies voor een witte tent. De spierwitte dak- en gevelzeilen van een bruiloft tent, vormen de finishing touch van jullie trouwdag.


Eenvoud en puurheid
Wit is traditioneel en tegelijkertijd toch heel modern. Wit staat trouwens voor eenvoud, puurheid, reinheid en spiritualiteit. Het is de kleur van de bruid, maar ook van onschuld, vrede en engelen.
bruiloft-tent-wit

 

Laat je feestlocatie niet afhankelijk zijn van een bepaald seizoen

Veel stellen plannen hun bruiloft in de zomer, omdat de kans op warm, zonnig en droog weer dan een stuk groter is. Trouwen in de winter is echter ook heel romantisch.

De winter geeft een huwelijksdag heel veel charme met zijn kou, sneeuw en ijs. De dagen zijn kort. Dat betekent dat het ‘s avonds vroeg donker is en je knus tegen elkaar aan kruipt. Met kaarsen en sfeerlichten ontstaat er winterse romantiek. Winterse warme hapjes en drankjes, dekentjes en sfeer openhaarden zorgen ervoor dat niemand het koud krijgt.

Met een bruiloft tent ben je niet afhankelijk van een bepaald seizoen. Lente, zomer, herfst of winter. Binnenin de tent is het altijd droog en kies je voor een aangename temperatuur.
tent-bruiloft

 

Kies voor een feestlocatie waarbij je zelf het budget bepaalt

Hebben jullie een ruim budget of niet zoveel te besteden? Een bruiloft tent past bij ieder budget. Je plaatst de tent op je eigen droomlocatie en richt hem volledig naar eigen smaak en bestedingsruimte in.

Groot budget
Jarenlang gespaard voor jullie ultieme trouwdag? Willen jullie een bruiloft tent met alles erop en eraan waarbij het niet zoveel uitmaakt wat alles kost? Pak dan uit met de inrichting van de tent, zet hem op een fantastische plek en geef een groot feest voor al jullie vrienden en familie.
 
Klein budget
Is jullie budget niet heel groot? Houden jullie wel zoveel van elkaar dat jullie echt niet kunnen wachten om elkaar het jawoord te geven? Kies dan voor een low budget bruiloft in een bruiloft tent. Ga voor een unieke locatie voor de tent, houd de groep genodigden klein en geef een bescheiden feest.

bruiloft-tent-feest

 

Neem een feestlocatie met veel vrijheid qua indeling en inrichting

In tegenstelling tot veel andere trouwlocaties is een bruiloft tent volledig naar wens in te richten en in te delen.

De indeling
Bij het indelen van de bruiloft tent kies je zelf of je de gasten op een vaste plaats laat zitten tijdens het diner of dat je graag een lossere sfeer creëert. Dat is mogelijk met een lopend buffet of een barbecue. Dan kan iedereen plaatsnemen waar hij of zij dat wil en het bruidspaar heeft de kans om met alle gasten een praatje te maken.

De inrichting
Je richt een bruiloft tent precies zo in als je zelf wenst. Bijvoorbeeld met mooie gordijnen, een loper, fakkels, verlichting en versiering. De dansvloer, bar en muziekinstallatie mogen natuurlijk ook niet ontbreken.
bruiloft-tent-

 

Al eens aan een themabruiloft gedacht? Door aan thema aan het feest te hangen, maak je jullie bruiloft nog persoonlijker. Kies voor een bijzonder land of een bepaalde kleur. Huur een bruiloft tent bij Kontent Structures

Een bruiloft tent heeft dus vele voordelen die volledig binnen de trends van nu passen. Je hebt niet alleen een bruiloft op een toplocatie, je richt de bruiloft tent daarnaast helemaal in naar je eigen wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

bruiloft-tent-ceremonie

Een bruiloft tent van Kontent Structures wordt altijd als vrije overspanning geplaatst, waardoor er binnenin en rondom de bruiloft tent geen obstakels zijn. Er is dus veel ruimte, bijvoorbeeld voor een dansvloer. Je kiest uiteraard zelf hoe groot jullie bruiloft tent moet zijn. Tot slot zit je in een bruiloft tent altijd droog en warm; zeer aangenaam. 

Meer informatie over de mogelijkheden van een bruiloft tent? Wil jij een vrijblijvende offerte voor een bruiloft tent aanvragen? Direct een bruiloft tent huren? Neem contact op met Kontent Structures: 0172-611990 of ga naar www.tentenverhuur.nl/trouwen-in-een-tent.

bruiloft-tent-styling

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,1 / 5 gebaseerd op 19 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN