Date Night

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 11 mei 2016

Worden jullie ook opgeslokt door het drukke dagelijkse leven? Altijd maar werken, even snel eten, sporten, sociale verplichtingen en eventueel druk met kinderen? We weten allemaal dat je tijd voor jezelf en voor elkaar moet maken. En vaak schiet een date night er dan bij in. Speciaal voor jullie hebben wij 10 leuke ideeën op een rij gezet voor jullie date. 

date night

 

Toerist in eigen stad

Dat je er woont betekent nog niet dat je alle leuke plekjes al hebt ontdekt. Ga op stap in je eigen stad/ dorp en doe alsof je een toerist bent. Kijk op de website van het vvv wat zij aanbevelen om te doen, welke restaurantjes er worden aanbevolen en ga op ontdekkingstocht. Het allerleukste is (als het weer het toelaat) dit lekker op de fiets te doen. Dan kom je toch net op meer plekken dan wanneer je met de auto gaat ;)

 

Breakfast in bed and a kiss or three, breakfast in bed, nothing needs to be said..

Oké, dit is eigenlijk voor de ochtend ná de date night ;) Verras je vriend of vriendin met een ontbijt op bed en begin de dag samen op een heerlijk ontspannen manier. 

 

Wijn/ bier proeverij

Waarom altijd maar dezelfde fles wijn of bier drinken terwijl er zo veel andere soorten zijn? Ga naar een brouwerij en proef de lekkerste wijnen of bieren. Geen zin om de deur uit te gaan? Dit kun je ook makkelijk thuis doen. Koop verschillende speciaal biertjes die je normaal gesproken zou laten staan, omdat je ze niet kent en ga eens voor een rode wijn als je normaal witte wijn drinkt. 

 

Samen klussen

Samen klussen kan echt leuk zijn. Is er een plek in huis waar jullie allebei wel iets anders mee willen doen? Verzin samen wat je het allerleukst lijkt om ervan te maken en ga naar de bouwwinkel. Maak de plek in je huis jullie favoriete plekje en ga voldaan slapen. 

 

Kunst en cultuur

Bekijk welke tentoonstellingen er in de buurt zijn of ga naar het theater. Er is altijd wel een leuke cabaret show of een prachtige tentoonstelling over de nieuwste kunst. 

 

Sportief en avontuurlijk

Er zijn in ons land zo veel leuke buiten activiteiten te doen. Get out of your comfortzone en zoek je adrenaline kick op. Survivelen, wake boarden, surfen, een grote kabelbaan.. Struin het internet af en doe iets wat je normaal gesproken niet zo snel zou doen.  

 

Workshops

Altijd al net zulke lekker pad thai willen maken als de mensen in Thailand zelf? Volg samen een kookworkshop of leer een nieuwe taal, zodat jullie je volgende vakantie net alsof kunnen doen of je er woont ;) 

 

Netflix

Ja, echt. Wat is er nu fijner om samen helemaal verslaafd te zijn aan een spannende serie en deze urenlang met elkaar te kijken én ook nog eens over te praten. Lekker samen op de bank met lekker dingen, wijn en gedimd licht. Ontspanning pur sang ;). 

ps. hebben jullie in het verleden een serie gevolgd, maar door de drukte gestopt. Pak de draad weer op, binnen no time zit je er weer midden in. 

 

Zonsondergang

Super romantisch en heel gezellig. 

 

Picknicken 

Is het lekker weer buiten? Het is tegenwoordig harstikke hip om op het kleedje in het park te liggen en ondertussen te genieten van heerlijke versnaperingen. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,7 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN