De 8 meest luxe vakantiehuizen met een bubbelbad voor je huwelijksreis

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 21 september 2021

Een huwelijksreis is een heerlijk moment om samen met je partner waar je net mee getrouwd bent te genieten van vakantie en elkaar. En wat is er meer genieten dan een leuk vakantiehuisje? Een vakantiehuisje met bubbelbad! Hieronder hebben we de acht meest luxe vakantiehuizen met bubbelbad onder elkaar gezet zodat jullie volop van de vakantie en elkaar kunnen genieten.

De-8-meest-luxe-vakantiehuizen-met-een-bubbelbad-voor-je-huwelijksreis Dormio Resort Maastricht

VAKANTIEHUIS IN ZEELAND MET BUBBELBAD

In dit vakantiehuis Zeeland kun je heerlijk genieten van de zon en samen met je partner naar het strand gaan. Kruip in de avond tegen elkaar aan in het bubbelbad en de huwelijksreis is helemaal compleet.

LANDAL VAKANTIEHUIS IN DE NATUUR

Of kies een gezellig en knus vakantiehuisje uit in een van de Landal parken. Er is keuze tussen veel soorten luxe accommodaties en zo dus ook knusse huisjes met bubbelbad en sauna. De Landal huisjes zitten altijd in prachtige natuur en zo kom je samen tot rust.

VIP COTTAGES IN CENTERPARCS

Kies een van de vele parken uit in Nederland, België of Frankrijk en boek samen met je partner een VIP Cottage. Niet alleen kun je dan samen in het bubbelbad, ontbijt en opgemaakte bedden zijn ook inbegrepen.

De-8-meest-luxe-vakantiehuizen-met-een-bubbelbad-voor-je-huwelijksreis-wellness-cottage-park-allgau-centerpracs

DORMIO RESORT MET BUBBELBAD IN MAASTRICHT

Het Dormio resort in Maastricht heeft een aantal prachtige wellness woningen waarin je kunt genieten van optimale luxe met zijn tweetjes. Je kunt je lekker opwarmen bij de houtkachel, een romantisch diner voorbereiden in de grote keuken en samen in het bubbelbad en buitensauna genieten.

WELLNESSBOERDERIJ MET BUBBELBAD

Voor een vakantiehuisje Nederland met bubbelbad kun je ook op zoek gaan naar een wellnessboerderij met bubbelbad. Boek bijvoorbeeld de wellnessboerderij bij Hof van Saksen en dan kun je lekker in het bubbelbad genieten van de rustieke omgeving.

WELLNESS BUNGALOW BIJ ROOMPOT

Wil je lekker van het uitzicht genieten terwijl je in het bubbelbad zit met je partner? Kies dan een Wellness Bungalow bij Roompot in Waterpark Zwartkruis. De Zilvermeeuw Wellness Plus huisjes bevatten alles om te genieten en hebben een mooi uitzicht.

HUISJE MET BUBBELBAD EN SLOEP

Ga voor het Fisker Wellness de Luxe VIP huisje in bungalowpark It Wiid als je voor het bubbelbad nog even met je eigen sloep over het water wil gaan varen. Heerlijk om tot rust te komen.

FAMILIEHUISJE MET VEEL LUXE FACILITEITEN

Neem je kinderen mee of ga je samen met vrienden op huwelijksreis? Kies dan het 8 personen huisje in vakantiepark Duynzoom in Texel. Bij de luxe huisjes zit een sauna, douche, bubbelbad, buitenkeuken om lekker samen te barbecueën en het strand is op loopafstand.

De-8-meest-luxe-vakantiehuizen-met-een-bubbelbad-voor-je-huwelijksreis-bruidspaar-op-het-strand

Lees ook de voor- en nadelen van wel of niet direct op huwelijksreis gaan.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN