Een festival bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 7 maart 2015

Yes, het zonnetje laat zich weer een beetje zien! Hierdoor zitten wij meteen weer met ons hoofd in de zomer. Een van de leuke dingen aan de zomer vinden wij de gezellige festivals. Wij vinden het dan ook super dat festival bruiloften momenteel een trend zijn!   Wil jij ook een festival bruiloft? Dan krijg je in deze blog alle inspiratie die je nodig hebt!

 

Je ceremonie bij een festival bruiloft

Een aantal leuke ideeën om jullie ceremonie te vieren, van een tent tot een strobaal.

 festival-bruiloft-nederlandceremonie-festival-bruiloftbruiloft-festival_877627.jpg

 

Voor de gasten  is het fijn als ze een momentje op de dag lekker kunnen relaxen. Leg een aantal leuke plaids, kussens en zitzakken weg. Daarnaast kun je de “relax” plek aankleden met leuke bloemen, kandelaars en tafeltjes. Eventueel is het ook handig om buckets te vullen met drinken en ijs. 

 zithoekje-festival-bruiloft_890974.jpgfestival-bruiloft_860193.jpg

 

Wedding signs festival bruiloft

Een festival heeft meerdere area’s. Willen jullie je bruiloft in festival stijl afmaken hoort dit er natuurlijk bij. Denk hierbij aan een plek voor de ceremonie, het feest, het diner en daarnaast kunnen jullie nog een area maken waar de gasten kunnen relaxen en een plek waar spelletjes gespeeld kunnen worden.

 

 wedding-sign-fstival-bruiloft_852690.jpg

 

Programma festival bruiloft

De line-up voor het festival, oftewel je bruiloft programma, kan via een flyer worden gepresenteerd maar ook door een spandoek of grote borden. Om hef af te maken vergeet  niet de regels voor het festival te vermelden.

 programma-festival-bruiloft_445407.jpg

 

Eten festival bruiloft

Als je wel eens op een festival bent geweest, weet je natuurlijk dat daar toffe foodtrucks staan. Je hebt ook super leuke foodtrucks voor bruiloften en die passen natuurlijk helemaal bij jouw festival bruiloft. Als je dan toch al de gehele dag op een creatieve manier presenteert, zie je hier ook leuke tips om het drinken te presenteren.

foodtruck-festival-bruiloft_804799.jpgdrinken-festival-bruiloft_371778.jpglimonade-festival-bruiloft_854262.jpg

 

Warmte op een festival bruiloft

Ook moet er rekening gehouden worden met dat het eventueel afkoelt ’s avonds. Dit is makkelijk op te lossen door plaids uit te delen maar het kan ook door middel van een kampvuur/vuurkorf. Als je dit maakt van tonnen waar jullie voorletters zijn uitgesneden geef je er meteen een persoonlijk tintje aan. 

 warmte-festival-bruiloft_607605.jpg

 

Bedankjes festival bruiloft

Natuurlijk ga je uit van een heerlijk weertje op jullie bruiloft in festival stijl hoe kun je dit beter afmaken dan door zonnebrillen en flip flops uit te delen. Heb je meteen een leuk bedankje én het is handig voor de pijnlijke voeten van je gasten die op hakken lopen.

bedankjes-festival-bruiloft_151175.jpg

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,4 / 5 gebaseerd op 30 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN