Real Wedding Nikki en Ronald

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 10 augustus 2015

real wedding

 

Trouwdatum: 5 juni 2015
Fotograaf: EMfotografie
Trouwlocatie: Eiland van Maurik 19 Trouwjurk: Honeymoon Shop Rotterdam
Trouwpak: Bossenbroek Voorthuizen Trouwringen: Edelsmederij Westerlaak 
Bruids (ijs)taart: Lorenzo Ijssalon Trouwveroer: VW T2 busje geleend van een bekende
 Thema: Vintage Beach style  Budget: €€ van €€€

De trouwlocatie: We kenden deze locatie omdat wij in de zomer altijd in deze omgeving varen. Een aantal jaar geleden zeiden we al tegen elkaar, áls we ooit gaan trouwen dan zou dat de perfecte locatie zijn! Het uitzicht over het water is fantastisch en de locatie heeft een ontspannen/relaxte sfeer. Het trouwen onder 'de boom' was een idee van ons, wij waren het eerste bruidspaar wat elkaar hier het 'Ja-woord' gaf. Na de ceremonie hebben we ons verplaatst naar de Riverbeach voor de toost en later de BBQ. De gasten konden even ontspannen met de voeten in het zand, een drankje bestellen aan de beachbar of lekker lounchen op hemelbedden. Het was 5 juni 30 graden dus met dit weer een perfecte locatie! Een aantal van de gasten heeft zelfs nog een verfrissende duik genomen.

Trouwlocatie

 

DIY: Alle aankleding heb ik zelf gekocht en gemaakt, met hulp van een goede vriendin. Met een hele groep vriendinnen hebben we glazen potjes omgetoverd tot mooie vaasjes/lantaarntjes. Verder hadden we slippers voor onze daggasten die we van leuke labels heb voorzien en hadden we krijtborden bij onze photobooth en bij de slippers staan. Van oude pallets hebben we een wegwijzerbord gemaakt en een photo-wall. Inspiratie heb ik opgedaan via Pinterest en Instagram

DIY BRUILOFT

 

De ontmoeting: 

Tien jaar geleden in Kroatië, we waren beide met onze ouders op vakantie. Onze vaders kenden elkaar van de voetbalvereniging. We hadden nooit kunnen bedenken dat we 10 jaar later zouden gaan trouwen toen we op 16 jarige leeftijd verkering kregen. 

 

Het huwelijksaanzoek:

Op het strand in Noosa - Australië vroeg Ronald Nikki ten huwelijk. Het was een geweldige reis en aan doordat we 2 maanden non-stop samen waren werd duidelijk wat voor goed team we samen vormen! Na het surfen toverde Ronald ineens een ring tevoorschijn en hij stelde dé vraag. 's Avonds hebben we het gevierd met champagne bij een prachtige zonsondergang en met een heerlijk diner.                                                                                                                                                                                                   

 

De mooiste momenten van de trouwdag: 

5 juni was een geweldige dag! In Australië hadden we gefantaseerd over onze trouwdag. Het moest een relaxte, ontspannen dag worden met een aantal onvergetelijke momenten. Het liefst aan het strand en met warm weer. Toen de weervoorspellingen een temperatuur van 30 tot 35 graden aangaven konden wij het in eerste instantie niet geloven. Een paar dagen daarvoor was het nog regen en de eerste echte zomerdag in Nederland was nog niet geweest. Mede door het lekkere weer is onze 'droombruiloft' werkelijkheid geworden. Buiten trouwen aan het water onder een grote boom, de aankomst van het bruidspaar per boot/op de waterski’s (de bruid in de boot en de bruidegom op de waterski’s), de daggasten op hun slippers in het zand, een BBQ, het feest in de strandtent, etc. Tijdens de ceremonie hebben we elkaar de persoonlijke beloften voorgelezen, dit was een prachtig en emotioneel moment. Voor onze openingsdans hadden we met vrienden een flashmob ingestudeerd, dit was een hele leuke verrassing voor alle gasten! Aan het einde van de avond hebben we met alle gasten wensballonnen opgelaten, een mooi afsluiting van de dag. We hebben intens genoten van alle mooie momenten samen met onze lieve vrienden en familie!                                                                          

 bruidegomvader en bruid bruidspaarbruidspaargetrouwdbruid boot bruidegom watertrouwvervoervolkswagen trouwvervoerbruidsboeketdecoratie bruilofttrouwfototrouwjurk achterkantbloemen bruiloftbruidspaar boothart bloemenbruidspaar getrouwd

 

 

 

 

Wil jij ook deelnemen aan de real wedding? Stuur dan een mailtje naar Merel@jesbv.nl

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 10 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN