Styled Shoot Girlspower in de Ardennen

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 27 juni 2019

GIRLPOWER dat is waar deze shoot helemaal om draait. Het hele team is vrouwelijk én Belgisch, en allen met hun eigen power. Zelfs voor het model is alleen gekozen voor één powervrouw.


Kiezen voor je eigen pad en dus ook buiten de gebaande paden durven gaan, waarbij alle oog voor schoonheid wordt benadrukt, ofwel een shoot die helemaal klopt. Voeg daar dé trends van droogbloemen, vlechten in het haar en de Ardennen als locatie aan toe en dan snap je gelijk waarom wij hier heel blij van worden.


Fotografe Nikki Lucy organiseerde deze styled shoot voor de meer avontuurlijke bruid. Samen met enkele topleveranciers trok ze naar de betoverende locatie Fondry Des Chiens. Deze grote ravijnachtige locatie met scherp uitstekende rotspartijen ligt in de provincie Namen en was de perfecte setting voor de sfeer die ze wouden creëren: een niet-traditionele, avontuurlijke bruid in een spectaculaire, natuurlijke omgeving.


Bloemiste Judith, startte onlangs met haar droomjob en weet dus als geen ander zelf wat het je kan brengen als je je eigen pad kiest. Nu heeft ze haar eigen succesvolle atelier waar ze enkel met droogbloemen originele boeketten en decoratiestukken maakt Voor deze shoot maakte ze twee originele boeketjes en een bloemenkrans in zachte tinten die perfect bij het bohemian thema pasten.


Deze zachte tinten komen ook terug in de make-up, aangebracht door MUAH Sarie. Ze koos bewust voor een vrij los kapsel met een klein subtiel vlechtje om bij te dragen aan de free-spirit sfeer.


Lola Cuello, een Spaanse modeontwerpster die momenteel in Nederland woont ontwierp de prachtige jurk. Ze viel de afgelopen jaren al verschillende keren in de prijzen met haar feeërieke jurken. De jurk die we kozen voor deze styled shoot heeft een zacht bloemenmotief met een prachtige open rug.


Deze samenwerking werd tenslotte sfeervol vastgelegd door foto- en videografe Darina Miro.

 

Weddingplanner: Sarah Vandezande als MNT2B 
Fotografe: Nikki Lucy Photo
Model: Sarah Serneels via People Choice / Ama Models / The Profiles
Bloemen: Judith Coffé als Bouquetboho 
Jurk: Lola Cuello 
Make-up & Haar: Sarie Verheughe als Saraye Make-up Artist 
Behind The Scenes foto’s & video: Darina Miro 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,8 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN