Klaar om je droomjurk te winnen? Dit kan bij Bruidshuis Diana!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 29 december 2022

Yes, je gaat trouwen! Nu kan de zoektocht naar jouw trouwjurk beginnen! Wellicht heb je al op het internet en in bruidsmagazines gekeken en ben je al zoveel prachtige inspiratieplaatjes tegengekomen, maar dan is de vraag, hoe gaan deze jurken jou staan? Je hebt nog nooit eerder een trouwjurk aan gehad en vraagt je af welke stijl bij jou past. Helemaal niet gek hoor. Om jou hiermee te helpen en te adviseren staan de stylistes van Bruidshuis Diana graag voor jou klaar!

win-je-trouwjurk-bij-bruidshuis-diana-klaar-om-je-droomjurk-te-winnen1

Met meer dan 40 jaar ervaring is Bruidshuis Diana dé plek om jouw perfecte trouwjurk te vinden die precies bij jouw persoonlijkheid past. Of je nu op zoek bent naar bohemian, een klassieke jurk, een sexy look of het prinsessen-gevoel, bij Bruidshuis Diana zul je zeker jouw perfecte bruidsjurk vinden.

WIN JE TROUWJURK BIJ BRUIDSHUIS DIANA

En hoe gaaf is het als je je trouwjurk kunt winnen! Vul hier je gegevens in en maak 3x kans op een droomjurk t.w.v. € 449,-. De waardecheque kun je inleveren bij aankoop van jouw trouwjurk bij Bruidshuis Diana en Bruidshuis Elly.

Doe snel mee met deze unieke kans!

De winnares wordt bekend gemaakt via de social mediakanalen van Bruidshuis Diana of via een persoonlijk bericht.
Neem contact op met Bruidshuis Diana om meer informatie te verkrijgen en maak een afspraak om jouw droomjurk te vinden.

win-je-trouwjurk-bij-bruidshuis-diana-klaar-om-je-droomjurk-te-winnen6   win-je-trouwjurk-bij-bruidshuis-diana-klaar-om-je-droomjurk-te-winnen5

BRUIDSHUIS DIANA

Bij Bruidshuis Diana vind je de allernieuwste collectie Bruidsmode van meer dan 30 verschillende merken en alles wat daar ook maar bij hoort van schoenen, sluiers, sieraden etc. Ze hebben bruidsjurken van maat 32 t/m maat 64 en zijn gespecialiseerd in het adviseren en het op maat maken van de jurken. Bij Bruidshuis Diana zijn alle verstel en vermaakkosten geheel gratis! Ook hebben ze een Bruidsjurken Outlet-store, waar je prachtige jurken kunt vinden in de prijsklassen van € 199,- tot € 999,-. De stylistes van Bruidshuis Diana staan klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte trouwjurk, zodat jij op je mooiste dag zult stralen.

win-je-trouwjurk-bij-bruidshuis-diana-klaar-om-je-droomjurk-te-winnen2

Laat je verrassen door de service en het uitgebreide aanbod in een relaxte omgeving. Maak eenvoudig een afspraak met Bruidshuis Diana via deze link. Samen zorgen zij dat jouw droomjurk werkelijkheid wordt! En vergeet je natuurlijk niet in te schrijven om kans te maken op het winnen van jouw trouwjurk, want wie weet ben jij wel de lucky bride!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN