Leuke cadeaus om te vragen voor je bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 11 juni 2018

Alles is geregeld: de locatie, de jurk en de gasten... Maar heb je ook al aan de cadeaulijst gedacht? Wat vraag je als cadeau aan je gasten en hoe zorg je dat dit cadeau niet tegenvalt? Uit de grote trouwenquête van Trouwplannen.nl is gebleken dat 16% niet blij was met 1 of meer huwelijkscadeaus. Om dit te voorkomen kun je het beste een cadeaulijst aan maken. Zo kunnen de gasten afvinken wat zij hebben gekocht voor jullie en voorkom je teleurstellingen en dubbele cadeaus.

cadeausFoto credits: Etsy

 

HUWELIJKSREIS

Hebben jullie al je geld besteed aan de trouwdag en bijna niets meer over voor de huwelijksreis? Het klinkt op het eerste gezicht misschien raar in de oren, maar tegenwoordig kun je ook je huwelijksreis als cadeau vragen! Er zijn speciale website's waar jullie je droomhuwelijksreis kunnen invullen en jullie gasten kunnen hier stukjes cadeau van geven, bijvoorbeeld champagne bij aankomst, de hotelkamer of zelfs de vliegreis. 

huwelijksreisFoto credits: Sky Naite


INRICHTING

Wonen jullie al samen of gaan jullie na de bruiloft samen wonen? Het is altijd leuk om nieuwe spullen voor in huis te vragen! Denk bijvoorbeeld aan: het servies wat je al zo lang wilde maar wat altijd té duur was, de keukenmachine waar je al zo lang naar verlangt omdat de oude bijna uit elkaar valt of een mooie lamp voor boven de eettafel die al zo lang vervangen moet worden.

Hebben jullie nog geen lekker plekje om buiten te zitten? Dan is het leuk om bijvoorbeeld een tuin set te vragen. Kunnen de familie en vrienden gezellig buiten een borreltje komen drinken!

interieurFoto credit: Thou Swell & Praxis


SCHILDERIJ 

Willen jullie een onvergetelijk aandenken van de bruiloft? Een heel origineel cadeau: een schilderij van jullie trouwdag! Op jullie trouwdag (bijvoorbeeld tijdens de feestavond of het ja-woord) komt er een schilder langs die een prachtig schilderij maakt van deze speciale gebeurtenis! 

 

CADEAUBON

Als je nog niet precies weet wat je wilt krijgen kun je natuurlijk altijd een cadeaubon vragen. Tegenwoordig heb je cadeaubonnen van ontzettend veel verschillende branches, in alle soorten en bedragen. Denk hierbij aan een avondje uit, een warenhuis of een dagje weg (naar bijvoorbeeld een wellness center)

 

ENVELOPJE

Natuurlijk hebben we ook nog het ouderwetse envelopje. Dit is iets wat je altijd kunt vragen. Als je al het geld van de gasten hebt verzameld kunnen jullie er altijd nog van jullie verlanglijst mee kopen. Je kunt dit envelopje al neerzetten op je trouwkaart met de tekst ‘cadeautip’.

envelopFoto credits: Papira Design

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

2,4 / 5 gebaseerd op 51 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN