Linx Fashion

Havermarkt 29 | 3500 | Hasselt | 0032-11274327 | hasselt@linx-fashion.be | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Linx Fashion

Linx Fashion

Linx Fashion is in België de gevestigde waarde voor Bruid-Bruidegom en Feestkleding.

Deze familiezaak die in 2002 startte met een zaak in Hasselt is ondertussen uitgegroeid tot een gewaardeerd concept met winkels in Hasselt en Aartselaar alsook een grote outletwinkel in Genk.

Je kan hier een ruim aanbod in merken en stijlen vinden. Bezoek zeker hun website www.linx-fashion.be om de uitgebreide collectie te bekijken

 

Linx Fashion Havermarkt 29, 3500 Hasselt

T: 011 27 43 27

hasselt@linx-fashion.be

 

Linx Antwerpsesteenweg 19, 2630 Aartselaar

T: 03 201 15 30

antwerpen@linx-fashion.be

  

Linx Outlet Genkersteenweg 308, 3600 Genk

T 089 39 08 05

outlet@linx-fashion.be

Wat vinden anderen van Linx Fashion?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Linx Fashion: 5 / 5 gebaseerd op 7 stem(men)
2023-06-09
Liesbet schrijft het volgende:
Zeer tevreden van de service en klantvriendelijkheid van het LINX fashion team. Nemen hun tijd om er voor te zorgen dat ook de details kloppen waardoor het plaatje echt af was. Dank je wel aan het ganse team maar een een extra dikke pluim voor Miet en Eleni. Zeker een aanrader als je van je trouwdag een onvergetelijk moment wil maken!
- geen
+ Goede service en klantvriendelijkheid
2023-06-09
Kelly schrijft het volgende:
Gisteren een top pas-afspraak gehad bij Linx Hasselt. Het was de laatste van 3 afspraken op 1 dag, maar wat een groot positief verschil. Geweldige service en professioneel advies. Ik voelde me echt een bruid bij jullie. En: I said YES to the dress!
- geen
+ Geweldige service en professioneel advies.
2023-06-09
Shanna schrijft het volgende:
Linx is de 2de winkel waar ik een jurk ging passen, maar ik heb niet moeten twijfelen om hier mijn aankoop te doen. Toela hielp mij bij de eerste pasbeurt, wat een fijne, aangename en lieve vrouw. Ze gaf me een goed gevoel. Een paar weken na het passen van de jurk bleek ik zwanger te zijn. Er werd meteen een afspraak gemaakt zodat ik de pasjurk nog eens kon aandoen, deze was namelijk groter dan mijn bestelde jurk. Eleni bekeek hoe we de jurk konden aanpassen, maar stelde ook voor om contact op te nemen met de leverancier. Een dag later kreeg ik al een telefoontje van Eleni dat de leverancier mijn bestelde jurk gerust wou houden (terwijl deze al af was) en ze een nieuw ontwerp voor mij hadden gemaakt. De tekening van het ontwerp kreeg ik doorgestuurd van Eleni en we besloten hiervoor te gaan. Eens de jurk was aangekomen, mocht ik meteen gaan passen. Anderhalve week voor de bruiloft mocht ik de jurk opnieuw gaan passen, ze hebben toen alles afgespeld en ervoor gezorgd dat de jurk 2 dagen voor de trouw klaar was. Hij zat als gegoten. Ook toen ik thuis een klein vlekje op de jurk zag, heeft Eleni me meteen gebeld en mocht ik op donderdag (hun sluitingsdag) langsgaan. Een halfuurtje later mocht ik de jurk al opnieuw gaan ophalen. Zelf had ik verwacht dat ik wel iets extra zou moeten betalen omdat ik zo vaak ben gaan passen, maar hier is me niets voor aangerekend. Ook de retouches waren helemaal niet duur (terwijl dit in de eerste winkel waar ik ben gaan passen begon vanaf 200 euro, ben ik er nu voor de helft vanaf). Ik kan niet genoeg benadrukken wat voor een topservice Linx levert en wat voor een lieve, warme en eerlijke dame Eleni is. Ook bedankt aan de naaisters voor het mooi geleverde werk! Ik raad iedereen aan om zeker eens een kijkje te komen nemen bij Linx, fijne service, goede kwaliteit en echt een heel ruime keuze! Lieve groetjes, Shanna
- geen
+ Fijne service, goede kwaliteit en echt een heel ruime keuze!
2022-05-27
Doortje Borrenberghs schrijft het volgende:
Een fantastisch kleed om onze fantastische dag nog mooier te maken. Vanaf het eerste moment me goed gevoeld en het eerste kleed was dan ook de perfecte match. Something pink stond in de uitnodiging en deze roze kleur hebben ze in de strik verwerkt! Er gaat nooit nog iemand zijn met exact dezelfde jurk! Dikke merci voor de goede en lieve hulp!
- geen
+ Goede en lieve hulp!
2022-02-25
Coenen Jolien schrijft het volgende:
Twee weken geleden ben ik in Linx Hasselt trouwkleden gaan passen. Ik werd tijdens mijn pasbeurt zeer warm en vriendelijk onthaald door Eleni. Ze nam haar tijd om te luisteren naar mijn wensen en hield ook rekening met het budget. Haar vriendelijkheid en eerlijkheid hebben van de pasbeurt een succes gemaakt. Ik heb het perfecte trouwkleed gevonden dankzij het uitstekende advies van Eleni. Ik kan Linx Fashion enkel maar aanraden voor toekomstige bruiden. Van het maken van de afspraak tot het einde van de pasbeurt is alles professioneel en perfect verlopen.
- geen
+ Dankjewel voor de mooie ervaring!
2022-02-20
S C schrijft het volgende:
Ik werd tijdens mijn pasbeurt zeer warm en vriendelijk onthaald en geholpen door Eleni. Op voorhand werden de jurken die ik online had gekozen al klaargezet. Ik kreeg professioneel advies en ook een aantal nuttige en eerlijke tips tijdens het passen. Uiteindelijk heb ik met behulp van Eleni haar expertise en hulp mijn droomjurk gevonden! Ik kan Linx Fashion dus alleen maar aanraden aan alle toekomstige bruidjes!
- geen
+ Zeer warm en vriendelijke geholpen!
2021-12-12
Leen Petre schrijft het volgende:
Ik werd op een professionele manier geholpen door Eleni. Zij heeft echt de feeling en het oog om een bruid te laten stralen. Ik had enkele foto's doorgestuurd van trouwkleedjes die ik mooi vond. Eleni trekt het aanbod open als je daar bent om te passen. Zo kreeg ik een kleedje om te passen dat niet in mijn lijstje was opgenomen. Het was een prachtig kleed, maar niet mijn kleed. Eleni kon heel goed omschrijven wat er volgens haar miste en ging opzoek naar een ander kleedje. Heel lang bleef ik bij het eerste kleedje dat ik gepast had, tot Eleni "mijn kleedje" erbij haalde. Eleni keek bij elk kleedje wat goed zat en wat beter kon. Ze kent haar collectie en heeft een goed oog voor de toekomstige bruid. Op een moment dat ik niet zo goed in mijn vel zat, wist zij perfect mij een speciaal gevoel te geven en mij terug goed te laten voelen. Ik kijk uit naar de volgende pasbeurt en naar onze trouw.
- geen
+ Bedankt voor deze geweldige ervaring!


Wij verkopen o.a.:

Modeca
Randy Fenoli


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN