Linx Fashion

Havermarkt 29 | 3500 | Hasselt | 0032-11274327 | hasselt@linx-fashion.be | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Linx Fashion

Linx Fashion

Linx Fashion is in België de gevestigde waarde voor Bruid-Bruidegom en Feestkleding.

Deze familiezaak die in 2002 startte met een zaak in Hasselt is ondertussen uitgegroeid tot een gewaardeerd concept met winkels in Hasselt en Aartselaar alsook een grote outletwinkel in Genk.

Je kan hier een ruim aanbod in merken en stijlen vinden. Bezoek zeker hun website www.linx-fashion.be om de uitgebreide collectie te bekijken

 

Linx Antwerpsesteenweg 19 2630 Aartselaar

T: 03 201 15 30

antwerpen@linx-fashion.be

  

Linx Outlet  Genkersteenweg 308 3600 Genk

T 089 39 08 05

outlet@linx-fashion.be

 

Wat vinden anderen van Linx Fashion?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Linx Fashion: 5 / 5 gebaseerd op 4 stem(men)
2022-05-27
Doortje Borrenberghs schrijft het volgende:
Een fantastisch kleed om onze fantastische dag nog mooier te maken. Vanaf het eerste moment me goed gevoeld en het eerste kleed was dan ook de perfecte match. Something pink stond in de uitnodiging en deze roze kleur hebben ze in de strik verwerkt! Er gaat nooit nog iemand zijn met exact dezelfde jurk! Dikke merci voor de goede en lieve hulp!
- geen
+ Goede en lieve hulp!
2022-02-25
Coenen Jolien schrijft het volgende:
Twee weken geleden ben ik in Linx Hasselt trouwkleden gaan passen. Ik werd tijdens mijn pasbeurt zeer warm en vriendelijk onthaald door Eleni. Ze nam haar tijd om te luisteren naar mijn wensen en hield ook rekening met het budget. Haar vriendelijkheid en eerlijkheid hebben van de pasbeurt een succes gemaakt. Ik heb het perfecte trouwkleed gevonden dankzij het uitstekende advies van Eleni. Ik kan Linx Fashion enkel maar aanraden voor toekomstige bruiden. Van het maken van de afspraak tot het einde van de pasbeurt is alles professioneel en perfect verlopen.
- geen
+ Dankjewel voor de mooie ervaring!
2022-02-20
S C schrijft het volgende:
Ik werd tijdens mijn pasbeurt zeer warm en vriendelijk onthaald en geholpen door Eleni. Op voorhand werden de jurken die ik online had gekozen al klaargezet. Ik kreeg professioneel advies en ook een aantal nuttige en eerlijke tips tijdens het passen. Uiteindelijk heb ik met behulp van Eleni haar expertise en hulp mijn droomjurk gevonden! Ik kan Linx Fashion dus alleen maar aanraden aan alle toekomstige bruidjes!
- geen
+ Zeer warm en vriendelijke geholpen!
2021-12-12
Leen Petre schrijft het volgende:
Ik werd op een professionele manier geholpen door Eleni. Zij heeft echt de feeling en het oog om een bruid te laten stralen. Ik had enkele foto's doorgestuurd van trouwkleedjes die ik mooi vond. Eleni trekt het aanbod open als je daar bent om te passen. Zo kreeg ik een kleedje om te passen dat niet in mijn lijstje was opgenomen. Het was een prachtig kleed, maar niet mijn kleed. Eleni kon heel goed omschrijven wat er volgens haar miste en ging opzoek naar een ander kleedje. Heel lang bleef ik bij het eerste kleedje dat ik gepast had, tot Eleni "mijn kleedje" erbij haalde. Eleni keek bij elk kleedje wat goed zat en wat beter kon. Ze kent haar collectie en heeft een goed oog voor de toekomstige bruid. Op een moment dat ik niet zo goed in mijn vel zat, wist zij perfect mij een speciaal gevoel te geven en mij terug goed te laten voelen. Ik kijk uit naar de volgende pasbeurt en naar onze trouw.
- geen
+ Bedankt voor deze geweldige ervaring!


Wij verkopen o.a.:

Herve Paris


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN