Lipstick voor je trouwdag

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 18 oktober 2018

Give a woman the right lipstick and she can conquer the world...Een gezegde waar wij helemaal achterstaan! Ga jij ook lipstick op je trouwdag dragen? Dan wil je natuurlijk wel dat dit de hele dag mooi blijft zitten en dat het niet vervaagt of afgeeft. Wij geven je tips hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. 

lipstick
Foto credits: MyWedding & Style me Pretty


LIPSTICK UITZOEKEN

Het begint natuurlijk allemaal met het uitzoeken van een goede lipstick. Het wil niet altijd zeggen dat een duurdere lipstick beter is, maar ons advies is wel te gaan voor een lipstick van een bekend merk. Vraag aan je visagist of zij adviezen heeft voor een goed merk. Ga je zelf je make-up doen? Loop dan binnen bij een parfumeriezaak waar ze ook make-up verkopen en vraag aan een medewerker om advies. Zij weten vaak precies welke lipstick wel goed is en welke  minder...


KLEUR

En dan de moeilijkste klus: het uitzoeken van de juiste kleur. Wist je dat er alleen al meer dan 100 verschillende kleuren rode lipstick bestaan. Laat staan dat je dan ook nog eens roze, bruin en nog véél meer kleuren hebt. Help!! Maak je geen zorgen… hierin laat je je gewoon adviseren. Vraag aan je visagist (in de winkel)  welke kleur het mooiste bij jou staat. Er wordt dan gekeken naar huiskleur, haarkleur, ogen en natuurlijk de overige make-up die je op je bruiloft gaat dragen! 

lipstick
Foto credits: Junebug Weddings


DE HELE DAG MOOIE LIPSTICK

Het is echt niet leuk als je op je trouwdag om de paar uur je lipstick moet bijwerken. Daarom geven wij je deze tips waardoor dit niet meer hoeft.

1 Kleur je volledige lippen eerst in met een lippotlood in dezelfde kleur als je lipstick. Wanneer je dit doet loopt de lipstick straks niet uit en gaat hij minder snel weg.

2 Ga met een transparante poeder over je lippen. Hiervoor kan je prima een foundationpoeder gebruiken.

3 Breng nu de lipstick aan.

4 Geef een ‘kus’ op een tissue waardoor de teveel aangebrachte lipstick eraf gaat.

5 Voer bovenstaande stappen nogmaals uit. In totaal doe je dit dus 2 keer. 

'

'

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,7 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN