Je bent net ten huwelijk gevraagd; wat nu?!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 13 februari 2014

Je bent net ten huwelijk gevraagd en nu kan het plannen van de trouwdag beginnen! Niet gaan stressen, maar er moet toch echt veel gebeuren voordat je kunt gaan trouwen. Maar waar moet je beginnen? Wij maken alvast een beginnetje voor je!

 

Ten huwelijk gevraagd

 

1. Geniet van het moment

Trouwen doe je niet dagelijks, geniet dus even extra van het moment dat je gevraagd bent. Geniet er even samen van voordat de drukte rondom het plannen begint!

 

2. Bekendmaken aan familie en vrienden

Mocht je husband-to-be niet op zijn knieën zijn gegaan in het bijzijn van familie en vrienden, dan moet dit nog verteld worden. Dit kun je bijvoorbeeld doen door middel van een etentje, dan maak je er een waar feest van!

 

3. Bedenken in welke periode jullie willen gaan trouwen

Nadat jullie zijn bekomen van het aanzoek moet het plannen toch echt beginnen. Het handigste is als je alvast een richtlijn hebt in welke periode jullie gaan denken te trouwen. Dan weet je ongeveer hoelang je de tijd nodig hebt om alles te kunnen regelen. Vaak heb je toch wel 8 maanden tot een jaar nodig om de bruiloft te kunnen plannen.

 

4. De checklist van Trouwplannen.nl erbij pakken!

Er zijn ontzettend veel dingen waar je aan moet denken als je gaat trouwen. Daarom heeft Trouwplannen.nl speciaal voor jullie een “checklist trouwen” samengesteld, die jullie helpt met het regelen van je bruiloft. Klik hier voor de checklist

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,7 / 5 gebaseerd op 96 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN