NIEUWE PLUS-SIZE COLLECTIE VAN STELLA YORK

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 16 maart 2018

De tijd dat er nog saaie plus-size trouwjurken zijn is voorbij omdat de stijlen van deze tijd erg gevarieerd zijn en gebaseerd op de trends van nu. Van sexy modellen tot baljurken, deze trouwjurken tonen aparte details en maken jouw silhouet zo mooi als dat van elke bruid. We nemen je mee in de stijl van onze favoriete plus-size trouwjurken van ontwerpsters Stella York en Essense of Australia.

Stella-York

Stella York style 6432+


Deze roze plus-size trouwjurk met een rok samengesteld door Stella York is echt een plaatje! De verschillende lagen tule vormen samen een rok  vol met met zacht textiel en kant. Met een couture geïnspireerde golvende tule rok, deze strapples jurk is zo glamoureus.  Kant en tulle over deze authentieke trouwjurk maken dit een droomjurk voor elke vrouw die wil stralen op haar trouwdag. Er is over nagedacht om kant te gebruiken op het bovenste gedeelte van de jurk en door de lagen van de tule rok. Dit geeft de plus-size jurk een romantische en dramatische uitstraling.

 

 

Essense-of-Australia

Essense of Australia style D2272+


Voor de moderne prinsessen bruid, is deze strapless plus-size baljurk met zilveren kralen van Essense of Australie een must! Met een strapples, sweetheart nek lijn met zilveren kralen brengt deze plus-size jurk brengt al je sprookjes dromen uit. Het is een baljurk waar je je moeiteloos in kan bewegen. Ideaal om door het gangpad te zweven.Stella-Yor

Stella York style 6303+

 

Deze traditionele plus-size baljurk van Stella York is een jurk met een A-line silhouet en bestaat uit zachte tule, een perfecte jurk voor een klassieke bruid! De volumineuze rok voelt erg vol maar door het tule met aparte details  is hij juist heel erg licht. Deze jurk laat de mooiste delen van jouw lichaam zien en laat je stralen. Stel jezelf toch eens voor hoe jij in deze jurk rond zal lopen op jullie huwelijk, super romantisch!Essense-of-Australia

Essense of Australia style D2186+

 

Deze plus-size trouwjurk, met mouwen, van Essense of Australia is een jurk om over te dromen! De jurk bestaat uit verschillende lagen van golvend  tule, speels en figuur flatterend. Verder bestaat de jurk uit kant en verschillende dimensies en drama wat past bij zijn style.
Deze mooie plus-size trouwjurk sluit aan bij een vrouw met een A-line figuur. Die ons doet denken een baljurk die net zo mooi is!


Ben jij geïntereseerd in deze plus-size baljurken? En wil jij meer romantische en glamoureuze inspiratie opdoen? Volg dan Stella York op Instagram en Pinterest of Essense of Australia op Instagram en Pinterest voor de laatste trend sop het gebied van plus-size mode.

Om een winkel in de buurt te vinden, bekijken onze store locator en maak vandaag nog een afspraak!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN