Onze favoriete huwelijksreizen

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 18 september 2013

Dromen over een heerlijke vakantie doen we allemaal wel eens. Zo weten wij hier ook heel goed wat ónze favoriete huwelijksreisbestemmingen zijn. Wij op de redactie dromen weer even weg en helpen jullie bij het vinden van een té gekke huwelijksreisbestemming door onze favoriete te delen.

 

Maleisië

De favoriete bestemming van Marjolein is Maleisië. Haar reden: ‘Alles is hier mogelijk’. Je hebt cultuur, prachtige natuur maar je kunt er ook heerlijk shoppen en genieten van zon, zee en strand!

huwelijksreis

Malediven

De absolute favoriete huwelijksreis bestemming bij ons is de Malediven. Zowel Merel als Annemieke, Danny,Iris en Kimmy zien het wel zitten om hier op honeymoon te gaan.  Heerlijk zonnebaden op de prachtige witte stranden, cocktailtje erbij en puur genieten!

huwelijksreid

Italie

Carlijne gaat voor Italie! Niet zo zeer om bruin te bakken bij het Gardameer maar voor een wijnreis in cominatie met een stedentrip.

huwelijksreis

Oostenrijk

Laura heeft liever sneeuw dan strand! Haar favoriete huwelijksreis is dan ook lekker op de latten staan in Westendorf, Oostenrijk.

huwelijksreis

Caribean

Irene viert haar honeymoon het liefste op een grote zeilboot in de Caribean.

huwelijksreis

 Zuid-Afrika

Miranda stapt het liefst op het vliegtuig naar Zuid-Afrika. Waarom? Omdat je hier zowel prachtige witte stranden hebt waar je heerlijk op kunt relaxen maar je in Zuid-Afrika ook goed op pad kunt gaan om de cultuur te ontdekken. 

huwelijksreis

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

2,8 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN