Parfum voor op je bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 13 maart 2023

Dé dag van je leven komt langzaam dichterbij: je gaat bijna trouwen! Je hebt al de perfecte locatie, jurk en bos bloemen geregeld, alleen heb je nog geen enkel idee welke parfum voor op je bruiloft het meest geschikt is om te dragen. Op deze speciale dag wil je natuurlijk alles tot in de puntjes verzorgd hebben en daarbij kan een heerlijke geur niet ontbreken!

De La Vie Est Belle parfums van Lancôme staan bekend als poederige, romantische geuren met klasse. Perfecte geuren om te dragen tijdens je bruiloft of om te krijgen als huwelijkscadeau. Lees hier meer over de La Vie Est Belle parfums en ontdek welke parfum het meest bij jou past voor op je grote dag.

parfum-voor-op-je-bruiloft3

Lancôme - La Vie Est Belle Eau de Parfum

‘Het leven is mooi’ is de betekenis van de parfum en ook waar het voor staat: je eigen pad naar liefde en geluk kiezen in het leven. De parfum straalt door en door vrouwelijkheid en elegantie uit, dit is duidelijk af te lezen aan de flacon. Een unieke geur als deze heeft weinig nodig, vonden de ontwerpers. Ze besloten hierbij om de flacon bescheiden te houden.

Bij de geur van La Vie Est Belle staat de iris bloem in de hoofdrol. Het ingrediënt wordt verder aangevuld door de heerlijke geur van oranjebloesem, Sambac jasmijn, patchoeli, gourmand, vanille, praline, tonka boon, peer en bessen. Deze combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat deze bloemige geur zo geschikt is voor je trouwdag.

parfum-voor-op-je-bruiloft1

Lancôme - La Vie Est Belle Eau de Parfum en Rose Eau de Toilette

Een fruitige en bloemige geur is hoe de La Vie Est Belle en Rose parfum wordt gezien binnen de La Vie Est Belle familie. De iris en de pioenroos creëren het floraal hart van de parfum. Het wordt verder nog aangevuld met sandelhout, patchouli en rood fruit waardoor de parfum een fruitig vleugel krijgt.

De iconische flacon heeft hierbij een roze tint gekregen, dat staat voor een roze visie naar de wereld toe. Deze vrolijke geur verspreid positiviteit bij elke spray en is gemaakt voor de vrouw die in de bloei van haar leven staat.

parfum-voor-op-je-bruiloft2

Lancôme - La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum

Ultiem geluk beleef je met La Vie Est Belle Intensément parfum. Geluk leeft in iedereen. Het is energiek, intense, levendig en krachtig. De geur brengt een florale en warme sfeer met zich mee door rode iris en jasmijn als hoofdingrediënten te hebben.

Samen met framboos, rode vanille en sandelhout, wordt de geur versterkt en dus intense gemaakt. Het flacon met de kristallen glimlach, heeft met deze parfum een fuchsia kleur gekregen dat matched met de bekende sierlijke sjaal in dezelfde kleur. Deze kleurencombinatie staat voor een vlam die langzaam op sprankelt, om daarna alles op zijn pad intense te verwarmen.

Doe ook inspiratie op met de blog: "Bloemen in je haar op je bruiloft".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 13 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN