Photobooth op je bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 27 augustus 2015

Je bent ze vast al wel tegen gekomen in de zoektocht naar leuke dingetjes voor je bruiloft; de photobooth! In deze blog vertellen we je meer over deze photobooth, welke soorten je allemaal hebt maar ook waarom je juist wel of niet voor een photobooth op je bruiloft moet kiezen.

 

Wat is de photobooth

De één noemt ze fotohokje, de andere photobooth en zo heb je nog veel meer namen. Voor het gemak blijven wij ze even photobooth noemen. Photobooths zet je in op je bruiloft om zelf, samen met vrienden of vrienden onderling lekker op een losse manier op de foto te gaan. Daarnaast heb bij de photobooth leuke attributen, zoals brilletjes, snorretjes, hoedjes etc, waarmee de foto’s nog gezelliger worden. Ook een voordeel van de photobooth is, is dat je (vaak) zelf een achtergrond of kader kan kiezen en zo ook de foto kan personaliseren in de stijl/thema van jullie trouwdag.

 

Verschillende photobooths voor je bruiloft

Je hebt de photobooth voor je bruiloft in allerlei vormen en maten; zo heb je echte photobooth waar je in kan stappen (net zoals op het station)  compleet met leuke achtergrond en attributen, je hebt een photobooth welke op poten staan die je op elke gewenste plek kunt neerzetten (deze nemen ook een stuk minder ruimte in beslag) en je hebt zelf compleet omgetoverde volkswagenbusjes die dienen als photobooth. 

fotohokje bruiloft

 

photobooth vs fotograaf

Een photobooth vervangt de fotograaf natuurlijk niet. Je moet de photobooth echt als toevoeging op je bruiloft zien. Een fotograaf maakt een prachtige reportage van de hele dag; van jullie prachtige kleding, het ja-woord, natuurlijk dé kus etc. Dit zijn allemaal dingen die je niet met een photobooth kan vastleggen. Met een photobooth worden daarentegen weer ‘grappige’ foto’s gemaakt die minder formeel zijn en het is een leuke activiteit voor je gasten.

 

Waarom zou je kiezen voor een photobooth op je bruiloft?

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je een photobooth zou moeten hebben op je bruiloft. Hieronder sommen we er enkele op:

  1. Het gaat voor een hoop lol zorgen op je bruiloft. Zeker met al die verschillende attributen die je kunt gebruiken
  2. De foto’s zijn een leuk aandenken voor je gasten
  3. Je kan na afloop een extra trouwalbum maken met de foto’s uit de photobooth. Gegarandeerd dat je in de toekomst nog vaak om deze foto’s gaat lachen

fotohokje bruiloft

 

Waarom zou je geen photobooth doen?

Eigenlijk kunnen wij maar twee redenen bedenken waarom je het niet zou doen. Allereerst natuurlijk als jullie al ver over het budget zitten. Want ook een photobooth op je bruiloft kost geld. Daarnaast neemt een photobooth wel ruimte in beslag, de één meer dan de andere. Mocht je deze ruimte niet hebben dan is het plaatsen van een photobooth natuurlijk ook niet mogelijk.

 

Tips voor het boeken van een photobooth:

  1. Allereerst moet je natuurlijk een ontzettend leuk photobooth vinden. Wij hebben alvast voor je wat leuke voor je geselecteerd en die zie je hier tussen staan.
  2. Vraag na wat je er allemaal bij krijgt; hoeveel printjes, de foto’s op een cd/dvd, welke attributen etc.
  3. Vul de attributen eventueel zelf nog aan met leuke boa’s, glitter jasjes of bijvoorbeeld spreekwolkjes. 

fotohokje

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,4 / 5 gebaseerd op 22 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN