Real Wedding: Het sprookje van Niels en Ruth 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 21 februari 2017

Trouwdatum: 7 oktober 2016
Locatie feest –  Het Parochie huis
Locatie diner- Brasserie Hofvlietvilla
Fotografie – Jan-Pieter en Anike
Locatie fotoshoot- Huis den Berg Dalfsen
Kleding bruid – Hony Bruidsmode
Kleding bruidegom – HKC Hony 
Trouwringen – Juwelier Geerink 
Bloemen – Janita Fijma Creatief in de hoven
Trouwkever - Vintage Road 
Candy Table – Everyday Bread & Coffee

 

Real wedding

 

 

Op 7 oktober 2016 trouwden Niels en Ruth in Zwolle. Vandaag geven zij ons een kijkje op hun sprookjesdag!

 

Real Wedding

Ontmoeting

We hebben elkaar ontmoet tijdens een vrijwilligersreis in Zuid-Afrika. We gingen hier met een groep jongeren uit de kerk naar toe om een schooltje te bouwen in de zomer van 2014. We werkten samen aan het project en trokken tijdens deze reis veel met elkaar op en hebben we veel gedeeld met elkaar. 

Aanzoek

Het aanzoek was in de prachtige stad Gent. 

'' Niels vertelde mij dat wij niet alleen nu op reis zijn, maar dat hij hoopt dat we een nog veel mooiere reis gaan maken. De reis van het leven samen. '' 

Stijl van de bruiloft

Voor de bruiloft hebben wij niet gekozen voor een bepaald thema, maar wel voor een stijl; Something blue! Dit is dan ook goed terug te zien in de foto's.  

Locatie

De ceremonie vond plaats in de prachtige Schepenzaal, daarna was het feliciteren en diner in de Hofvlietvilla aan de stadsgracht in het centrum. Een toplocatie. We trouwden in de kerk en het feest was in het Parochiehuis, aan de Whytemerplas.

Fotografie

De foto's werden gemaakt door fotografen Jan - Pieter en Anike.

De foto's hebben we gemaakt bij Huis den Berg in Dalfsen.  Daarna hebben we nog foto's gemaakt met familie en vrienden. Dit hebben we gedaan in park Eekhout in de stad. 

Bruidsboeket

Het bruidsboeket is gemaakt door Janita Fijma van Creatief in de hoven. Het bijzondere is dat wij de meeste van deze mensen kennen via onze kerk (CGK Zwolle). 

Decoratie

Voor de decoratie hebben wij veel zelf gemaakt.

voor de decoratie hebben we veel zelf gemaakt. Samen met nichtjes, vriendinnen en moeders hebben we zelfs een hele dag geknutseld voor de bruiloft. Fijn zeg zoveel hulp! We hebben wel graag gebruik gemaakt van de decoraties van Weddingdeco.  

Candy Table

De Candy Table was van Everyday Bread&Coffee. Hoe lekker ziet dit er wel niet uit?!

Candy table

Organisatie bruiloft

Wij hebben ervoor gekozen om onze grote dag zelf te organiseren, de bruid houdt namelijk erg van regelen. Het was heerlijk om samen te sparren tijdens de voorbereidingen en onze dag is dan ook echt ons sprookje geworden, super romantisch!

First look

Wij hebben allebei bij onze ouders geslapen en begonnen de dag met allebei een fotograaf om dit bijzondere moment vast te leggen.

Fotoshoot

 


Bij Huis den Berg in Dalfsen zagen we elkaar voor het eerst, super intiem in een prachtig bos met een mooi landhuis op de achtergrond. Ik wachtte daar met de rug naar Niels toe, die kwam aanrijden in de trouwkever van Vintage Road.  

Real wedding

Hij tikte me op mijn schouder en toen ik me omdraaide waren we allebei ontroerd en blij verrast door hoe de ander eruit zag.

Real Wedding

  

Leuk detail

Wat we zelf erg leuk vinden is dat we alles zelf geregeld hebben, ook de decoraties en dat terwijl ik helemaal niet creatief ben!

We hadden geen ceremoniemeester, want ik vind het erg leuk om dingen te organiseren en heb dus zelf met mijn aanstaande alles tot in de puntjes geregeld. Wel zijn we erg blij met de vriendin die op onze dag woordvoerder was! Het liep allemaal super, heel ontspannen. 

 

Foto's 

Wij laten jullie graag meegenieten van de foto's van deze prachtige dag! Een kleine selectie, wat heel moeilijk was om de allermooiste te kiezen want ze waren allemaal prachtig.

Kijk en geniet van het sprookje van Niels en Ruth!

Real wedding

Real wedding

Real wedding

Real wedding

real wedding

Real wedding

Real wedding

Real Wedding

Real wedding

Real Wedding

Realwedding

Real weddin

Real Wedding

 

Jouw bruiloft op Trouwplannen?

Wil je jullie verhaal en foto's ook delen met de andere bruidsparen op onze website? Dat kan! Stuur een berichtje naar Monic@trouwplannen.nl. Wij zien graag jullie prachtige foto's tegemoedt!

'

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,9 / 5 gebaseerd op 10 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN