Something old, something new

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 23 april 2018
'

Je hebt er vast wel eens van gehoord ‘something old, something new, something borrowed, something blue’. Maar wat houdt het nou in en hoe kan jij hier op inspelen. Wij helpen je!

something blue

Foto credits: Style me pretty

BETEKENIS

Het oude en het nieuwe voorwerp wat de bruid draagt staat voor het leven dat ze achter zich laat en het nieuwe leven dat ze samen met haar verloofde gaat beginnen. Het geleende voorwerp staat voor alle vrienden en familie om jullie heen. De kleur blauw staat voor trouw en zuiverheid.

Zoals beloofd helpen wij jullie op weg om deze eeuwen oude traditie op een hippe manier toe te passen!

SOMETHING OLD

Het is natuurlijk leuk als het ‘somthing old’ verwijst naar een leuk moment die jij hebt gehad met je ouders. Wat dacht je van een sieraard die je ooit als (klein) meisje van je ouders hebt gehad of een geluksmuntje die jullie samen hebben gevonden. Of wat dacht je van een oud medaillon met foto's van vroeger?

Something Old

Foto credits: Wedluxe

SOMETHING NEW

Something new staat voor optimisme, succes en het nieuwe leven dat voor jullie gaat beginnen. Iets nieuws is natuurlijk heel makkelijk: Wat dacht je van je trouwring, je jurk maar natuurlijk ook je accesoires die je draagt op jullie trouwdag.

 something new

Foto credits: Lovely clusters, Wilkie

SOMETHING BORROWED

Dit is je kans! Duik in de kast van je vriendinnen! Maar wat leen je nou van je vrienden/familie wat ook nog leuk is voor jullie bruiloft? Iets van sieraden is altijd mooi, of iets wat je beste vriendin ook op haar bruiloft gedragen heeft? Zo kunnen jullie samen een traditie opzetten!

SOMETHING BLUE

Met ‘Something blue’ kun je je natuurlijk helemaal uitleven en zo gek maken als je zelf wilt! Wat dacht je van knal blauwen schoenen, nagellak of blauwe bloemen in je boeket? Mocht je het iets bescheidener willen houden kun je natuurlijk ook kiezen voor een kousenband onder je trouwjurk waar de kleur blauw in verwerkt is.

something blue

 Foto credits: Pinterest

'

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,9 / 5 gebaseerd op 508 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN