Styled shoot a touch of gold

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 21 september 2018

Vroeg in de ochtend verzamelen zich enthousiaste visagisten, modellen en leveranciers van mooie trouwproducten en de fotograaf op de prachtige trouwlocatie ‘Koloniekerkje Wilhelminaoord’. Fotograaf Rui Jun Luong en locatiebeheerder Jose Bekkema hebben maanden toegewerkt naar deze dag. Deze trouwbeurs en stijlvolle fotoshoot hebben als thema ‘a touch of gold’.

Wat zo bijzonder is aan deze dag is dat iedereen zijn uiterste best doet om een prachtig geheel neer te zetten. Iedereen heeft zijn eigen passie en professie en samen word het een compleet plaatje. Goed op elkaar afgestemd als het gaat over thema, kleuren, stijl en sfeer. Bloembinderij Esther en stylist Jose Bekkema hebben samen met fotograaf Rui Jun Luong al een dag hard gewerkt om alles klaar te zetten en de styling te doen Ook heeft Swellesturt een ballonboog bij de ingang van de kerk geplaatst.

De visagisten en modellen zijn op dit vroege tijdstip druk bezig om zich voor te bereiden op deze dag. Vandaag werken we met meerdere modellen als bruidspaar en gasten. Nadat de make-up en het haar is gedaan komen prachtige jurken van ….. en … tevoorschijn. Wat een beauty’s!

In de kerk zijn inmiddels de edelsmeden van Goudwerk aangekomen. Zij maken sieraden helemaal in overleg met bruidsparen. Regelmatig wordt er goud in verwerkt wat van familie van het bruidspaar is geweest, dus met een extra emotionele waarde! De ringen komen in een gepersonaliseerd ringendoosje gemaakt door Poetoeter, die ook zorgde voor een prachtige enveloppenkistje en gouden naambordjes voor de dinertafel.

Voor de kerk stopt een auto, een diepblauwe oldtimer, wat een prachtige trouwauto is dat van Klassiek rijden! Patissier Jan Schuil komt met bruidstaart en heerlijke lekkernijen voor de Sweet Table. Deze komt in de sfeervolle schuur met houtkachel en fijne zitplekken te staan op een karakteristieke bakfiets. Inmiddels is de koffie klaar en kan de dag beginnen!

De trouwbeurs begint, we ontvangen aanstaande bruidsparen, ze maken kennis met de leveranciers die meewerken aan deze dag en leidden ze binnen en buiten rond over de locatie. Er is van alles te zien, te horen en te proeven! In de kerk vind een deel van een trouwceremonie plaats onder leiding van Bijzonder Ambtenaar van de burgerlijke stand Janneke Driessen en met muzikale begeleiding van Jeremy Brewster. Fotograaf Rui Jun Luong werkt hard om met veel oog voor detail al het moois vast te leggen. Zij is de organisator van deze shoot, ze koos voor oosterse invloeden, voor diepblauw en voor goud. Zij is tevens grafisch vormgever en maakte de trouwkaarten en save the date kaarten.

Wat een voorrecht om nu al deze mooie foto’s ook aan jullie te kunnen laten zien! Laat je inspireren voor jullie bruiloft. Zoek leveranciers die dat kunnen neerzetten wat jij voor ogen hebt, er is zoveel mogelijk. Onderstaande leveranciers werkten mee aan deze shoot. We wensen jullie een prachtige bruiloft en heel veel plezier met het voorbereiden van jullie dag, we helpen jullie er graag bij!

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

 

LEVERANCIERS

Organisatie: Koloniekerkje Wilheminaoord Rui Jun Luong 
Locatie en styling: Koloniekerkje Wilheminaoord 
Fotograaf en videograaf: Rui Jun Luong 
Stationary: Rui Jun Luong 
Make-up en haar: I do Visagie,"bruid" Hair and makeup by Daan Edit Virag Visagie 
Bruidsjurken: La Bella Blanca
Accessoires & Marokkaanse jurken: Fessia Creations 
Bloemen: Bloembinderij Esther 
Decoratie: Poetoeter 
Trouwambtenaar: Janneke Driessen 
Ringen: Goudwerk
Ballonnenboog: Kleding verhuur swellesturt 
Auto: Klassiek rijden
Muziek: Jeremy Brewster 
Sweet table: Jan schuil 
Modellen bruidspaar: Jihane & Halil 
Modellen gasten: Lina, BarisSjoukjeErvin & Laydi 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 9 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN