styled shoot ibiza vibes

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 8 april 2019

Deze inspirerende shoot op Ibiza is bedacht om meer koppels te laten zien hoe mooi het is om te trouwen in het buitenland of om een after wedding shoot in het buitenland te doen. In Nederland trouwen is heel begrijpelijk met alle vrienden en familie, maar hoe leuk is het om ook foto's te hebben die op een mooie plek in het buitenland zijn gemaakt. De leveranciers die aan deze shoot hebben meegewerkt willen mensen inspireren om niet maar één keer hun trouwkleding te dragen maar gewoon nog een keer en dat en zonder zorgen en tijdsdruk waar de mooiste foto's uit komen. 

We hebben Ibiza gekozen omdat dit zo'n magische plek is! De sfeer die over het eiland hangt is zo relaxt met zo veel blije mensen dat we daar iets mee wilden doen. We hebben voor de shoot locatie Es Vedra gekozen. Waarom Es Vedra? En wat is Es Vedra? Voor de zuid-west kust van Ibiza ligt een rotseiland, genaamd Es Vedra. Het is onbewoond, beschermd natuurgebied en het eiland heeft honderden meters hoge wanden. Er zijn veel verhalen en mythes over Es Vedra. Zo zou het eiland bestaan uit een bepaalde soort stenen waardoor het een sterk magnetisch veld is waardoor kompassen er niet werken. Anderen geloven dat het een plek is waar aliens en UFO’s landen en sommige locals denken dat er ooit Sirenen uit Griekse legendes hebben geleefd. Misschien komt het door de verhalen of simpelweg door de schoonheid van Es Vedra op een zonnige dag, maar feit is dat deze plek iets met je doet. Op deze plek voelen veel mensen de magie van het magische eiland en de magie van de liefde en het leven. Met deze shoot willen we de magie van de liefde laten zien op deze prachtige plek.

Het blijft natuurlijk Ibiza waar alles wat losser mag zijn. Er is daarom door Ilse van Es Bloemenatelier gekozen voor een licht bruidsboeket met zachte tinten die niet te strak gebonden is. In Ibiza mag het opvallend zijn en daarom zitten er met name pauwenveren en orchideeën in die de show stelen. Voor het haar en de make-up is door Annemarie van Bijbloozz gekozen voor opgestoken haar met de crystal flower headband van Say Yes To The Dress sierraden. Deze zorgt voor een sophisticated sparkle wat zeker gezien mag worden. Bij deze headband zijn nog andere sierraden van Say Yes To The Dress gevoegd zoals de oorbellen en het armbandje. 

Om alles tot een geheel te maken is er voor de bruidegom gekozen voor een licht beige pak die het geheel heel luchtig houdt en alle aandacht lijdt naar de bruidegom zelf. Een prachtige jurk voor de bruid van Covers Couture. De jurk is met een mooi uitlopend gedeelte zodat je goed kan bewegen en dansen en verder is de jurk afgewerkt met mooie details die helemaal bij Ibiza passen. Angelique van Liefs Angelique fotografie fotografeert in een lichte stijl. Ze heeft gekozen om de fotoshoot tijdens zonsondergang te doen omdat dit nog romantischer is, het beste licht geeft en goed de magie van Es Vedra laat zien. 

Deze romantisch magische after wedding Ibiza Shoot is georganiseerd door Liefs Angelique in samenwerking met Ilse van Es Bloemenatelier, Bij Bloozz, Covers Couture Utrecht en de sierraden van Say Yes To The Dress. Alles aan deze wedding shoot laat je zien hoe prachtig Ibiza is , de schoonheid van Es Vedra , de magie van de liefde, de prachtige zee, het warme weer , de mooie zonsondergang en de relaxte sfeer.

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

LEVERANCIERS:

Jurk: Coverscouture Utrecht 
MUAH: Bij Bloozz 
Bloemen: Ilse van Es Bloemenatelier 
Sieraden: Say yes to the dress 
Fotografie: Liefs Angelique foto & videografie 
Locatie: Es Vedrà Ibiza

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN