Top 3 trends in trouwkaarten

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 20 januari 2016

Koningkaart

Bij de mooiste dag van je leven mogen de perfecte uitnodigingen voor je trouwdag natuurlijk niet ontbreken. Als je op zoek bent naar trouwkaarten dan wil je natuurlijk iets dat bij jullie past, maar ook iets dat past bij deze tijd! Koningkaart helpt je graag op weg om het kiezen van je trouwkaart een beetje makkelijker te maken. Daarom hebben wij de drie mooiste trends in trouwkaarten van dit moment voor je op een rij gezet! 

 

1) Typografie en tijdlijn

Helemaal van nu zijn de trouwkaarten waarbij de tekst centraal staat. De typografietrend zie je in veel trouwkaarten terug. In deze trend wordt er veel gewerkt met verschillende lettertypes waarmee de boodschap extra duidelijk overkomt bij de ontvanger van de kaart. Kies je voor stoer zwart/wit of ga je juist voor kleur? Het is allemaal mogelijk bij Koningkaart, er is een uitgebreid assortiment kaarten met dit thema beschikbaar.

Ook een trouwkaart met een tijdslijn is op dit moment helemaal in. Door gebruik te maken van mooie symbolen, kan je het voor je gasten in één oogopslag helder maken hoe jullie dag gaat verlopen. Kies voor symbolen zoals twee ringen voor het ja-woord, mes en vork voor het diner en ballonnen voor het feest. Voor ieder moment van de dag is er een mooi symbool beschikbaar. Koningkaart heeft een uitgebreid assortiment trouwuitnodigingen met een tijdslijn, het leuke is dat je deze kaart helemaal naar eigen wens kunt aanpassen. Je begint dus met een bestaand ontwerp, die je naar eigen smaak kunt personaliseren.En vergeet niet een mooie 'loveshoot' van jullie samen te plaatsen, want trouwkaarten met foto zijn ook in 2016 helemaal hot.

 

Trouwkaarten typografie en tijdlijn

 

2) Kraftpapier en krijtbord

Ga je voor een bruiloft met een vintage of klassiek thema? Trouwkaarten met een kraftpapierlook passen hier perfect bij! Met bruin kraftpapier als ondergrond kan je nog alle kanten op. Je kunt het combineren met een mooie foto van jullie samen, of met de typografietrend, maar je kunt de kaarten ook een mooie klassieke look geven door te werken met zachte bloemen. De keuze is aan jou! Koningkaart heeft in haar webshop al een aantal mooie ontwerpen staan, maar je kan er ook eenvoudig zelf trouwkaarten maken met de online designtool.

Een krijtbord-look geeft jullie trouwkaart een hele stoere uitstraling. De typografietrend past heel mooi bij een achtergrond van krijtbord. Je kunt ervoor kiezen om met de typografie je kaart nog stoerder te maken, of juist om je stoere trouwkaart nog wat warms mee te geven. Met de combinatie van krijtbord en typografie kan je alle kanten op.

 Trouwkaarten kaftpapier en krijtbord

 

3) Confetti en gold

Jullie bruiloft wordt een feest en dat mag iedereen weten! Niks geen saaie ellenlange ceremonies, de handtekeningen worden gezet, de ring om de vinger geschoven, nog een dikke zoen en dan gaat de champagne knallen! Kijk je met zo’n blik naar je bruiloft? Dan past het confetti-thema prima bij jullie! Of je nu een extreem vrolijke kaart wil met veel kleur, of je het liever wat subtieler houdt met confetti in één kleur, Koningkaart heeft veel mooie kaarten in het confetti thema. Je vindt hier vast een trouwkaart die helemaal naar je zin is.

De tijd van ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’, is gelukkig voorbij. Tegenwoordig mag je best opvallen met je trouwuitnodiging. En hoe kan dat beter met goud? De trouwkaarten met goud kun je heel leuk combineren met alle andere trends die in dit artikel genoemd worden. Gouden letters op kraftpapier, dan heb je al drie trends te pakken! Als je het iets subtieler wilt, dan ga je voor gouden confetti. Heel stijlvol, maar toch opvallend!

 Trouwkaarten Confetti en Goud

 

Wil je de collectie in levende lijve bewonderen? Dat kan. Koningkaart staat namelijk op alle Love & Marriage Beurzen dit voorjaar. Welke dit zijn? Zie onderstaand:

23-24 januari 2016: Ahoy Rotterdam

30-31 januari 2016: M'Plaza Groningen

4-5 maart 2016: Jaarbeurs Utrecht

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN