Trouwen in een trouwpak of jumpsuit? Wij zeggen doen!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 8 september 2023

Trouwen in een trouwpak of jumpsuit? Wij zeggen doen! Ben jij een stoere bride to be en wil jij weer eens wat anders dan trouwen in een trouwjurk? Ga dan voor een prachtig trouwpak of een jumpsuit. Dit is perfect voor de unieke en zelfverzekerde bruid. Trouwpakken worden steeds populairder bij bruiden. Een trouwpak geeft je meer bewegingsvrijheid en zorgt ervoor dat je er enorm sexy uitziet. Zo’n prachtige trouwjurk die langs je lichaam zwiert klinkt natuurlijk als een grote droom. Echter kan het een enorm statement zijn om juist niet in die grote trouwjurk te trouwen. Ben jij die bruid die een statement wil maken? Kies dan juist eens voor een trouwpak of jumpsuit. In deze blog hebben we een aantal tips zodat ook jij voor een trouwpak of jumpsuit kiest!

Jumpsuit voor je bruiloft

Trouwen in een jumpsuit? Jumpsuits zijn uniek, geloof mij dat als je gasten samen met je verloofde hun ogen uit zullen kijken! Ondanks dat een jumpsuit bestaat uit een top en een broek benadrukt een jumpsuit je vrouwelijke vormen. Een jumpsuit is dus perfect voor een zelfverzekerde bride. In een jumpsuit zie je er oogverblindend sexy uit met een klassieke touch. Een echt fashion statement!

trouwpak-of-jumpsuit1   trouwpak-of-jumpsuit5

© Adore Justin Alexander

Trouwen in een trouwpak

Ben jij helemaal geen fan van een trouwjurk? Trouw dan in een trouwpak! Als je niet in de zomer trouwt is het ideaal om lange mouwen te dragen. Een prachtige blazer is dan ook nog eens lekker warm. Ga voor een echt statement en draag die killer heels onder je pantalon. Ziet er prachtig uit als je naar het altaar loopt! Kleine tip, zorg wel dat je een paar reserveschoenen hebt voor tijdens het feest.

Een trouwpak is enorm praktisch!

Een trouwpak voor dames is in de praktijk een stuk fijner om te dragen. Door de broek kan je jezelf makkelijker bewegen tijdens het feest en zit je fijner op je stoel tijdens het diner. Kies je voor een trouwpak? Ga dan voor een prachtige kanten body onder je blazer. Als je het dan tijdens het diner of feest warm krijgt, kun je je blazer uittrekken en zie je er nog eens oogverblindend sexy uit! Dit zal je lover echt fantastisch vinden!

Second look

Zou je graag willen trouwen in een trouwpak maar kan je toch niet helemaal afscheid nemen van het trouwjurk idee. Ga dan voor een second look! Draag tijdens de ceremonie die prachtige trouwjurk en kleed je na de receptie om in een trouwpak of jumpsuit. Zo heb je een verpletterende second look waarbij je je lover verrast en jij lekker los kan gaan tijdens het feest!

trouwpak-of-jumpsuit3   trouwpak-of-jumpsuit4

© David Bastianoni Studio

Doe ook inspiratie op met de blog: "Bruidskapsels voor lang haar: Tips voor het perfecte bruidskapsel!".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN