Trouwjurk met lange mouwen

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 14 juni 2023

Trouwjurken met lange mouwen zijn hip! Zwierige lange mouwen als je danst? Een prachtige kanten stof over je armen als je je trouwring om je vinger schuift? Als je dit inbeeldt dan wil je toch meteen voor een trouwjurk met lange mouwen gaan? Wij geven je trouwinspiratie voor de trouwjurk met lange mouwen van je dromen! 

In Nederland is het vaak mooi weer, maar lang niet altijd is een strapless jurk met sweetheart neckline even warm, tegenwoordig zijn trouwjurken met lange mouwen prachtig en helemaal hot! In Nederland is het ook nog eens enorm handig als de temperatuur toch weer anders is dan voorspelt.  

trouwjurk-lange-mouwen1
© Leonie Klomp en Marieke Fikken van Ik Wil Fotografie

Klassieke trouwjurk met lange mouwen

Ben jij meer een klassieke bruid? Ga dan voor een klassieke trouwjurk met lange mouwen. Een satijnen stof geeft een klassieke twist aan je look en zorgt ervoor dat je er enorm chique uitziet. 

Wijd uitlopende mouwen

Een romantische look waarbij de mouwen langs je zwieren als je naar het altaar loopt of tijdens je eerste dans met je lover en nu ook hubby. Ga voor een extra romantische touch met een kanten of tulle mouw voor jouw bruidsjurk met lange mouwen. 
 

trouwjurk-lange-mouwen2   trouwjurk-lange-mouwen3

© Sanne Luna Photography & Leonie Klomp en Marieke Fikken van Ik Wil Fotografie

Statement piece

Een trouwjurk met lange mouwen komt tegenwoordig in alle soorten en maten. Je hoeft niet meteen te denken aan een strakke of juiste wijde mouw. Als je voor een andere look wilt gaan, kun je ook kiezen voor een statement mouw. Hierbij kun je denken aan een prachtige pofmouw of een off-shoulder mouw. Hiermee heb je zeker een unieke bruidsjurk met lange mouwen en dit maakt jouw look nog specialer.

trouwjurk-lange-mouwen4
© Dragana Photography

Trouwjurk met lange mouwen van kant

Een trouwjurk met lange mouwen van kant is perfect als je niet te bloot gekleed wilt zijn, maar toch een sexy uitstraling wilt hebben. Door het kant op je trouwjurk met lange mouwen is je huid toch zichtbaar en geeft het een speelse en sexy uitstraling. 

Doe ook trouwinspiratie op met de blog: "Vintage trouwjurk: Wij zijn fan!".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN